Juodasis penktadienis įgauna vis didesnį pagreitį: mega nuolaidos taikomos daugelio lietuvių pamėgtoje parduotuvėje, pateikiami patys geriausi pasiūlymai

Partnerio turinys

2023-11-24, 08:30

0 komentarų

Lapkritis – didžiausių metų išpardavimų mėnuo. Dar visai neseniai praūžė Vienišių dienos išpardavimų maratonas, o jau netrukus prasidės Juodojo penktadienio maratonas. „Black Friday“, kuris mūsų šalyje puikiai žinomas kaip Juodasis penktadienis vyksta kiekvienais metais, ketvirtąjį lapkričio penktadienį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Juodasis penktadienis įgauna vis didesnį pagreitį: mega nuolaidos taikomos daugelio lietuvių pamėgtoje parduotuvėje, pateikiami patys geriausi pasiūlymai

Įvairias nuolaidas taiko daugelis internetinių parduotuvių, o tarp tokių patenka ir mūsų partneriai „Tomtop“. Internetinėje parduotuvėje iki pat lapkričio 26 dienos taikomos didžiulės nuolaidos, o geriausius pasiūlymus ir įvairias kitas atrakcijas galite rasti paspaudę čia. Taip pat, rekomenduojame pasinaudoti specialiais nuolaidų kodais:

  • Pirkite už daugiau nei 60 JAV dolerių ir gaukite papildomą 6 dolerių nuolaidą su kodu TTBFSS6. Spauskite čia, kad pasinaudoti;
  • Pirkite už daugiau nei 100 JAV dolerių ir gaukite papildomą 12 dolerių nuolaidą su kodu TTBFSS12. Spauskite čia, kad pasinaudoti;
  • Pirkite už daugiau nei 300 JAV dolerių ir gaukite papildomą 40 dolerių nuolaidą su kodu TTBFSS40. Spauskite čia, kad pasinaudoti;
  • Pirkite už daugiau nei 500 JAV dolerių ir gaukite papildomą 80 dolerių nuolaidą su kodu TTBFSS6. Spauskite čia, kad pasinaudoti;

Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį, jog nuolaidos kodai galioja toms prekėms, kurios nėra pažymėtos kaip „Flash Deal“. Dar vienas būdas sutaupyti, apsiperkant „Tomtop“ internetinėje parduotuvėje, yra mokėjimas pasitelkiant „PayPal“. Skelbiama, jog mokantys per šią mokėjimų platformą gaus papildomą 10 JAV dolerių nuolaidą, išleidžiant daugiau nei 200, o suformavę 600 JAV dolerių krepšelį ar didesnį – gausite 20 dolerių nuolaidą.

Tarp daugybės produktų galima rasti išties gerų variantų. Mūsų komanda atrinko tris pasiūlymus, kurie turėtų praversti daugeliui. Kviečiame pažvelgti į žemiau pateikiamus produktus, kuriuos dabar „Tomtop“ parduoda už ypatingai žemą kainą.

„Lenovo LP40“ belaidžiai ausinukai

Paspaudę šią nuorodą, jūs galite įsigyti dvi poras belaidžių „Lenovo LP40“ ausinukų vos už 18,79 eurus. Visų pirma, šį nebrangų „Lenovo“ produktą galite pasirinkti tarp juodos arba baltos spalvų. Žinoma, kadangi perkant gaunate iškart du vienetus – galite pasirinkti ir variantą, siūlantį abejų spalvų modelis.

Ištraukę ausinukus netruksime pastebėti, jog jie turi labai neilgą ir estetiškai atrodantį kotelį, o bendras vaizdas neabejotinai priims itin populiarų „Apple“ variantą. Gamintoją galima pagirti už tai, jog jis nepataupė naujojo „Bluetooth 5.0“ standarto mikroschemai, todėl ryšys su telefonu ar kompiuteriu bus dar patikimesnis bei tam bus sunaudojama mažiau energijos.

Skelbiama, kad šie „Lenovo“ ausinukai turi 40 mAh talpos baterijas, o įkrovimo dėkliukas pasižymi papildoma 300 mAh talpos baterija. Tai turėtų leisti mėgautis muzika net 12 valandų. Nors šis produktas ir labai pigus, tačiau didžiulis privalumas yra ir USB-C įkrovimo lizdas, kas leis Jums atsikratyti senos kartos laidų, o įkrovimas vyks gerokai sparčiau.

Puikios kokybės lazerinis nivelyras dabar nekainuoja nė 40€

Dar vienas puikus pasiūlymas – šioje parduotuvėje dabar galima įsigyti „Multifunctional 16 Lines Laser Level Tool“, kurio kaina siekia vos 37,59 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog produktas jus pasieks iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuoja itin greitą pristatymą.

„Multifunctional 16 Lines Laser Level Tool“ turi 4800 mAh talpos bateriją, kuri užtikrins ilgą šio įrenginio veikimą. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks nuo 3 iki 9 valandų, kas leis pamiršti itin dažną nivelyro įkrovimą. Verta pastebėti ir tai, jog pats prietaisas – itin kompaktiško dydžio.

Remiantis gamintojo pateikiama informacija, šis nivelyras yra 103 x 106 x 133 mm dydžio. „Multifunctional 16 Lines Laser Level Tool“ ant savo korpuso turi ir visus reikiamus valdymo mygtukus, taip pat įjungimo ar išjungimo svirtelę. Būtina paminėti ir tai, jog šis prietaisas atkeliaus su itin patogia dėžute, kur galėsite laikyti visas jo dalis ir komponentus.

Nors šis prietaisas kainuoja mažiau nei 50 eurų, tačiau šis nivelyras yra itin plačiai panaudojamas. Vienas didžiausių jo privalumų – 16 linijų žalios spalvos nivelyrai, kas praplečia jo panaudojimo galimybes ir suteikia galimybę atlikti net ir sudėtingiausius matavimus.

„Redmi TV“ belaidis televizoriaus garsiakalbis

Dabar galite įsigyti puikų „Redmi TV Bar Speaker 30W“ belaidį televizoriaus garsiakalbį. Dabar šis „Redmi“ produktas parduodamas vos už 39,99 eurus, o norėdami juo pasinaudoti – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, todėl pardavėjas garantuoja ne tik greitą pristatymą, bet ir jokių papildomų mokesčių.

Kurdama „Redmi TV Bar Speaker 30W” kompanija stengėsi jo dizainą pritaikyti kiekvienam interjerui, todėl pasirinko vengti ryškių spalvų ar ekstravagantiškų sprendimų. „Redmi” televizoriaus garsiakalbis nudažytas universalia matine juoda spalva ir nekrenta į akis. Ilgo kampuoto volelio forma leidžia prietaisą padėti ant televizoriaus stalelio arba pritvirtinti prie sienos.

Pastarajam naudojimo scenarijui labai pasitarnauja faktas, kad „Redmi TV Bar Speaker 30W” palaiko naujausią Bluetooth 5.0 ryšio technologiją, kuri leidžia garsiakalbį su televizoriumi sujungti be jokių laidų. Na, o jei nuspręstumėte pasitelkti laidus, būsite patenkintas, jog prireiks tik vieno S/PDIF ar AUX kabelio. Toks paprastas sujungimo būdas leis svetainėje nesukurti laidų raizgalynės ir išlaikyti estetišką vaizdą.

Kalbant apie garsą, pirmu smuiku groja 30W galios specifikacija. Tai reiškia, jog „Redmi TV Bar Speaker 30W” gali garsą leisti maždaug 3-4 kartus garsiau nei įprastas televizorius, kas labai naudinga, jei norite sekti filmą, serialą ar rungtynes, dirbdami kitame kambaryje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas