„Barbora“ dalinasi itin svarbia informacija: viskas, ką reikėtų žinoti prieš artėjančias šventes

Pranešimas spaudai

2023-03-24, 12:00

0 komentarų

Vis aktyviau ruošiantis artėjančioms Velykoms, elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ skelbia, kaip dirbs šventinį savaitgalį.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Barbora“ dalinasi itin svarbia informacija: viskas, ką reikėtų žinoti prieš artėjančias šventes

Šeštadienį, balandžio 8 d., „Barboros“ kurjeriai užsakymus pristatys įprastu laiku – iki pat 21 val. vakaro. Šv. Velykų dieną prekės į namus nebus pristatomos, o pirmadienį, balandžio 10 d., užsakymai klientus vėl pasieks nuo 12 val.

„Šventiniam stalui reikalingus pirkinius mūsų klientai galės užsisakyti ir šeštadienio rytą bei sulaukti jų dar tą pačią dieną tiesiai į namus. O šv. Velykų sekmadienį, tikimės, kad laiką puikiai artimųjų tarpe praleis ne tik klientai, bet ir mūsų darbuotojai – kurjeriai ir prekių surinkėjai. Antrąją Velykų dieną, pirmadienį, didžiųjų miestų gyventojai prekių sulauks nuo 12 val., o Šiaulių, Panevėžio, Marijampolės, Alytaus gyventojai – kaip įprastai, nuo 9 val. ryto“, – sako el. parduotuvės „Barbora“ komunikacijos specialistė Virginija Sližauskaitė.

Velykų laukimas atsispindi pirkiniuose

Kad pasiruošimas Velykoms būtų kuo sklandesnis, el. parduotuvėje „Barbora“ prekes galima rinktis iš specialaus šventinio asortimento. Jame – maždaug 400 specialiai atrinktų prekių, kurių gali prireikti šventei.

„Išskyrėme kelias šventinio asortimento produktų grupes: klientai gali rinktis iš gausybės maisto produktų šventiniams patiekalams ruošti, dekoro prekių šventinei nuotaikai kurti ir saldumynų, kurie tikrai pradžiugins mažuosius margučių ridentojus“, – sako V. Sližauskaitė.

Pasiruošimas Velykoms jau atsispindi ir pirkėjų krepšeliuose – be įprastinių, šventei reikalingų produktų (kiaušinių, majonezo, tuno, gaiviųjų gėrimų), perkami ir specialūs šventiniai produktai, tokie kaip šokoladiniai kiaušiniai, velykinis pyragas „Panettone“, saldainių rinkiniai, kiaušinių dažai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas