Daugelis tiesiog pašėlo dėl šios parduotuvės: kainos kelia juoką, o dabar dar galima pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir apsipirkti už centus

Partnerio turinys

2024-02-04, 19:30

12 komentarai (-ų)

Jei naudojatės socialiniais tinklais, tikriausiai jau ne kartą matėte vos tik prieš metus startavusios „Temu“ internetinės parduotuvės reklamas. Daugumą nuo infliacijos pavargusių vakariečių ši parduotuvė traukia dėl didžiulės prekių įvairovės ir itin mažų kainų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugelis tiesiog pašėlo dėl šios parduotuvės: kainos kelia juoką, o dabar dar galima pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir apsipirkti už centus

Daugeliui ramybės neduoda tai, jog „Temu“ siūlomos prekės kainuoja labai mažai, kas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kaip apgavystė. Tačiau daugelis produktų šioje platformoje yra tikri, o „Temu“ žada, kad daugelis jų iki jūsų namų atkeliaus vos per 10 dienų.

Dabar turime ir specialų pasiūlymą jums. Paspaudę čia bei užsiregistravus šioje internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 30 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui. Viskas, ką jums reikia padaryti – užsiregistruoti ir parsisiųsti programėlę paspaudus šią nuorodą.

Būtina atkreipti dėmesį, jog šis pasiūlymas galioja tik tiems, kurie dar nėra užsiregistravę „Temu“ platformoje ir iki šiol neturėjo parsisiuntę programėlės. O dabar pažvelkime ir į pačią parduotuvę.

„Temu“ šiuo metu yra valdoma „PDD Holdings“ prekybos grupės, kurios pagrindinė būstinė yra Dubline, Airijoje. Šis koncernas valdo ne tik „Temu“, bet ir dukterinę bendrovę „Pinduoduo“. Tačiau tai, kad kompanija yra registruota Airijoje – nereiškia, jog ji išties yra valdoma europiečių.

Platformos vadovų teigimu, ši internetinė parduotuvė buvo įkurta 2022 metais, o šio įvykio vieta – Bostonas, JAV. Kaip bebūtų, iki 2023 metų bendrovės būstinė buvo įkurta Šanchajuje ir tik vėliau perkelta į Dubliną. Tiesa, tai nebūtinai turėtų būti kažkoks pavojaus signalas.

Daugelis technologijų bendrovių, įskaitant ir JAV kompanijas, persikelia į Airiją dėl šalyje taikomų mažų pelno mokesčio tarifų. Kai kurie žmonės lygina „Temu“ su tokiomis svetainėmis kaip „Wish“ ir „AliExpress“, tačiau „Temu“ yra šiek tiek kitokia internetinė parduotuvė.

„Wish“ ir „AliExpress“ žinomos dėl prastesnės kokybės prekių, ilgesnio pristatymo laiko ir trumpesnio prekių grąžinimo laiko. Kalbant apie naująją platformą, joje rasime kone viską, o pristatymo terminai yra gerokai trumpesni.

Didžiulis privalumas – atsiskaitymo būdų pasirinkimas

Vienas didžiausių „Temu“ privalumų – platus atsiskaitymo būdų pasirinkimas. Apmokėti už savo pirkinius kai kuriose kiniškose internetinėse parduotuvėse gali būti tikras iššūkis, tačiau čia situacija yra visiškai kitokia.

„Temu“ leidžia atsiskaityti pasinaudojant dauguma mokėjimo kortelių, taip pat ir „Apple Pay“ ar „Google Pay“ ir žinoma „PayPal“. Mes rekomenduotumėme naudoti būtent pastarąjį apmokėjimo būdą, nes jeigu nutiktų taip, jog negautumėte prekės ar kiltų kitų problemų – tai yra platforma, kur atgauti savo pinigus būtų paprasčiausia. Žinoma, tikimybė, kad tokios procedūros prireiks – nėra didelė.

Daugelis užsakymų paruošiama per 1-3 dienas, todėl tai yra dar vienas privalumas, lyginant su „Aliexpress“, kur pardavėjai kartais net ir vengia išsiųsti jūsų užsakytus produktus. Visos „Temu“ platformoje parduodamos prekės nurodomos su mokesčiais, todėl jums papildomai susimokėti neturėtų tekti.

Daugeliui ramybės neduoda tai, jog „Temu“ siūlomos prekės kainuoja labai mažai, kas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kaip apgavystė. Tačiau daugelis produktų šioje platformoje yra tikri, o „Temu“ žada, kad daugelis jų iki jūsų namų atkeliaus vos per 10 dienų, o jeigu jūsų pirkinys vėluoja – „Temu“ suteiks jums papildomą kreditą. Už tokį nesusipratimą – žadamas 5 eurų bonusas. Plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia.

Kaip jau minėjome, dabar turime ir specialų pasiūlymą jums. Paspaudę čia bei užsiregistravus šioje internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 30 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui. Viskas, ką jums reikia padaryti – užsiregistruoti ir parsisiųsti programėlę paspaudus šią nuorodą.

Temu atsiliepimai – kaip ji vertinama?

Sunku būtų nesutikti, jog internetinės parduotuvės atsiliepimai – labai svarbus aspektas, apsisprendžiant ar verta pirkti ar ne. Žvelgiant į „Trustpilot“ reitingą, „Temu“ turi 3,3 žvaigždutės įvertinimą iš 5. Šią parduotuvę įvertino daugiau nei 11,5 tūkst. žmonių.

Nors „Temu“ įvertinimas vidutiniškas, tačiau jis netgi yra geresnis nei „Aliexpress“. Šios platformos vertinimas siekia tik 2,5 žvaigždutės. Tiesa, šią internetinę parduotuvę yra įvertinę daugiau nei 140 tūkst. internautų. Ir nors reitingai skiriasi, tačiau šias parduotuves veikiausiai reikėtų statyti į vieną eilę – perkant iš tokio dydžio platformų gali įvykti įvairių nesklandumų.

Nesunku pastebėti, jog „Temu“ parduodami produktai yra neįtikėtinai pigūs, kas veikiausiai ir lėmė tokį didžiulį šios platformos populiarumą per itin trumpą laikotarpį. Čia jūs galite nusipirkti akinius nuo saulės už 2 eurus, vėrinius už eurą, o tamsoje šviečiančius antkaklius gyvūnams galima rasti ir už tris eurus. Tiesą sakant, viską, ką tik galite sugalvoti, tikriausiai rasite „Temu“ už mažiau nei 30 eurų.

Labai pigūs produktai dažnai įtakoja ir jų kokybę, kas taip pat gali turėti įtakos „Temu“ įvertinimui. Jeigu jūs esate pirkę šioje platformoje – kviečiame jus parašyti savo atsiliepimą apie įspūdžius. Ar gavote tokią prekę, kokią užsisakėte? Ar pristatymas buvo laiku? Pasidalinkite apie tai komentaruose, kad kiti skaitantys šį tekstą žinotų ir lietuvių patirtis.

12 komentarų

Tomas

Dar vienas š panašiai kaip wish. Jau kiek buvo reklamos ir kiek šlamšto prisipirkau iš wish, baisu. AliExpress esu labai daug pirkęs, brangiau mokant būna geros kokybès prekės, su grąžinimais nei karto nebuvo problemų. Pamenu eBay pirkinį paypalas atsisakė padėti, taigi irgi reikia labai žiürét terminus. Tuo atveju bankas padėjo, o ne Paypal.

Lankytojas

Kiek visko pirkau viskas patiko.Pries sventes net grazino pinigus uz siuntini kuri gavau nors pagal juos as jo negavau😅, ir dar dadejo 5£ uz tai kad ale velavo,nors atejo paskutine termino diena.

Rous

Anksciau buvo pinigu dabar tikrai ne .
It.pas.mus uk ne maziau turi pirkti nei uz 10svr ir kam reikia sito prisipirkti visokio s.......

Egle

Gal ir pigu nesiginčisiu bet rubai visi is sintetiniu madziagu todrl ir pigu zodziu nieko geror

Jane

Rūbai - sutinku, labai sintetiniai, bet visa kt galima daug ko pasirinkti savo malonumui, buičiai, virtuvei ir begalės kt dalykų

Joana

Šita parduotuvė kaip narkotikas, pradėjęs pirkti negali sustoti😅. Viskas pigu, visko atrodo reikia. Puiki parduotuvė! Džiaugiuosi

Tautvydas

Labas.Viskas gerai su ta parduotuve.Didelis pasirinkimas ir geros kainos.Nepatikusią prekę-gali gražinti-gauni kreditą kitam užsakymui.Patogus apmokėjimas.Viskas OK🙂

Ramūnas

Pusė prekių iš siuntos brokas iš karto. Atrodo, kad surenka ką nenori pardavinėti Aliexpresas dėl nepakankamos kokybės.

Vidas

Nenusipezėk. Daug tikrai labai pigių, brt kokybiškų prekių. Pas mus parduotuvėse jos 3-8 kartus brangesnės.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas