Didieji Lietuvos bankai perspėja savo klientus: artimiausiu metu galimi trumpalaikiai pasikeitimai, sužinokite, kad netektų nusivilti

Pranešimas spaudai

2023-08-11, 11:20

1 komentaras

Rugpjūčio 15 dieną Lietuvoje minima Žolinė šiemet bus švenčiama antradienį, todėl dalis žmonių jau planuoja prasitęsti savaitgalį ar pasinaudoti laisvadieniu vienos dienos išvykai. Visoje šalyje vyks įvairūs renginiai, kurie tampa puikia proga aplankyti ir regionuose esančius parkus, o kiti renkasi galimybę poilsiauti paplūdimiuose.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Didieji Lietuvos bankai perspėja savo klientus: artimiausiu metu galimi trumpalaikiai pasikeitimai, sužinokite, kad netektų nusivilti

Kol daugelis lietuvių nedirbs, apie pasikeitimus informuoja ir didieji Lietuvos bankai. Daugelis jų, pirmadienį dirbs trumpiau, o antradienį daugelis jų – nedirbs visai. Planuojant vizitą į banko skyrių, rugpjūčio 14-15 dienomis, rekomenduojame pasitikrinti skyriaus darbo laiką ir vizitui registruotis iš anksto.

„Citadele“ bankas informuoja, jog Vilniaus skyrius pirmadienį dirbs 9.00–17.00 val., o Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio skyriai dirbs 8.00–16.00 val. Rugpjūčio 15 dieną visi šie padaliniai nedirbs. Tiesa, banko atstovai pažymi, jog Šiaulių ir Vilniaus banko skyriai „Akropolio“ prekybos centruose rugpjūčio 14–15 d. dirbs kaip įprasta.

„Citadele“ pažymi, jog Mokėjimai (SEPA momentiniai, SEPA ir ne SEPA (tarptautiniai)) rugpjūčio 15 dieną bus vykdomi kaip įprasta.

Apie darbo laiko pasikeitimus informuoja ir „Luminor“. Banko atstovai išplatino darbo grafiką pirmadieniui, o antradienį dirbs vienintelis Šiaulių „Akropolyje“ esantis padalinys. Pastarojo darbo valandos - nuo 10 iki 21 val. Pažymima, jog rugpjūčio 15 dieną nedirbs visi kiti klientų konsultavimo centrai, o taip pat ir skambučių centras.

„Luminor“ pateikiamas darbo grafikas pirmadienį, rugpjūčio 14 dieną:

  • Vilnius Paupio – nuo 9 iki 17 val.
  • Vilniaus Konstitucijos – nuo 9 iki 17 val.
  • Vilniaus Pašilaičių – nuo 8 iki 16 val.
  • Kauno Karaliaus Mindaugo – nuo 8 iki 16 val.
  • Kauno Savanorių – nuo 8 iki 16 val.
  • Klaipėdos – nuo 8 iki 16 val.
  • Šiaulių Akropolio – nuo 10 iki 21 val.
  • Panevėžio – nuo 8 iki 16 val.
  • Alytaus – nuo 8 iki 13 val. ir nuo 14 iki 16 val.
  • Skambučių centras – nuo 8 iki 20 val.

SEB ir „Swedbank“ informacijos apie savo darbo laiką kol kas nėra pateikę, tačiau tikėtina, kad jų padaliniai pirmadienį dirbs panašiai kaip kitų bankų, o antradienį – daugelis jų, išskyrus „Akropolyje“, nedirbs visai. Norėdami sužinoti tikslesnę informaciją – rekomenduojame kreiptis į savo banką.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas