„Instagram“ naudotojai sulaukė naujos galimybės: jau dabar galite atsisiųsti jums patikusius įrašus, o tam tereikės keletos mygtukų paspaudimo

Arnas Balčiūnas

2023-11-23, 18:12

0 komentarų

Socialinis tinklas „Instagram“ nuolat sulaukia įvairiausių atnaujinimų, kurie vartotojams pasiūlo galimybių, kokių anksčiau niekados nebuvo. Per metus platforma pristato bent keletą didesnių naujienų, o dabar šią aplikaciją pasiekė atnaujinimas, kurio daugelis laukė jau daugybę metų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Instagram“ naudotojai sulaukė naujos galimybės: jau dabar galite atsisiųsti jums patikusius įrašus, o tam tereikės keletos mygtukų paspaudimo

„Instagram“ pagaliau į savo programėlę įtraukė vieną laukiamiausių funkcijų: galimybę atsisiųsti „Reels“ ir dalintis šiais trumpais vaizdo įrašais kitur. Kiek anksčiau, tokia galimybė buvo prieinama tik JAV rinkoje, tačiau jau dabar ji atkeliauja į visų vartotojų paskyras.

Norėdami atsisiųsti „Instagram Reels“ į savo įrenginį, eikite į „Reel“, kurį norite išsaugoti, bakstelėkite mygtuką „Dalintis“, tada bakstelėkite mygtuką „Atsisiųsti“, esantį tarp parinkčių apačioje. Tiesa, verta paminėti ir tai, jog jūs negalite atsisiųsti „Reels“, kurios bendrinamos privačiose „Instagram“ paskyrose.

„Instagram“ paskyrų turėtojai taip pat gali išjungti savo atsisiuntimo parinktį, nueinant į programos paskyros nustatymus. „Meta“ valdomos plaformos konkurentas „TikTok“ jau ilgą laiką leido vartotojams atsisiųsti vaizdo įrašus iš savo programėlės. Šie vaizdo įrašai su „TikTok“ ženklu pirmiausia yra skirti žiūrėti neprisijungus. Tačiau anksčiau tokių „TikTok“ vandens ženklu pažymėtų vaizdo įrašų, kurie buvo pakartotinai įkeliami į „Instagram“, skaičius išaugo.

Verta paminėti ir tai, jog naujoji galimybė papildo neseniai pristatytas „Instagram“ funkcijas, tokias kaip galimybė komentuoti naudojant GIF, iki 5 nuorodų palaikymas biografijoje, pridėti 30 sekundžių garso klipus prie užrašų, bendradarbiavimo kolekcijas, naują vaizdo įrašų rengyklę, skirtą „Reels“ ir kt.

Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog „Instagram“ išbando savo generatyvinį DI robotą, kuris gali pasiūlyti iki 30 asmenybių, su kuriomis bendrauti. Dar viena naujovė, kuri papildė šią platformą – galimybė ištrinti „Threads“ paskyrą, tuo pačiu neištrinant ir „Instagram“ vartotojo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas