„Instagram“ sulaukė gausybės naujų galimybių: dabar galite ne tik koreguoti išsiųstas žinutes, bet ir iškelti svarbiausius pokalbius į viršų

Lukas Snarskis

2024-03-10, 14:55

0 komentarų

Socialinis tinklas „Instagram“ nuolat sulaukia įvairiausių atnaujinimų, kurie vartotojams pasiūlo galimybių, kokių anksčiau niekados nebuvo. Per metus platforma pristato bent keletą didesnių naujienų, o dabar šią aplikaciją pasiekė didelės naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Instagram“ sulaukė gausybės naujų galimybių: dabar galite ne tik koreguoti išsiųstas žinutes, bet ir iškelti svarbiausius pokalbius į viršų

Bendrovės „Meta“ valdomas socialinis tinklas sulaukė nemažai naujų funkcijų, o jos palietė žinučių siuntimo galimybę. „Instagram“ vartotojai nuo šiol galės redaguoti išsiųstas privačias žinutes, tačiau tai bus būtina padaryti per pirmąsias 15 minučių.

Norėdami redaguoti išsiųstas „Instagram“ žinutes, tiesiog paspauskite ir palaikykite ją, tada iš išskleidžiamojo meniu pasirinkite „Edit“ variantą, kas leis jums pakeisti tai ką parašėte. Savo paskyros nustatymuose atsirado ir dar viena nauja galimybė – galite išjungti galimybę, kuri rodys ar perskaitėte gautas žinutes.

Nuo šiol galite prisegti mėgstamiausius pokalbius savo žinučių dėžutės viršuje, tačiau tai galioja tik trims susirašinėjimams. Taip jums nereikės nuolat slinkti, kad rastumėte geriausius draugus ar šeimos narius. Norėdami prisegti pokalbį, braukite kairėn arba bakstelėkite ir palaikykite jį, tada bakstelėkite „Pin“ mygtuką. Žinoma, bet kurį susirašinėjimą galima ir atžymėti.

Dar viena naujiena – galimybė išsaugoti mėgstamiausius „Instagram“ lipdukus, kad vėliau būtų lengviau juos pasiekti. Norėdami tai padaryti – paspauskite ir palaikykite ant norimo lipduko, kurį norite išsaugoti. Tai padarius – pažymėtos opcijos atsidurs sąrašo viršuje ir taip bus lengviau juos surasti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas