„Instagram“ turinio kūrėjams – puikios naujienos: programėlė padidino elementų limitą karuselės tipo įrašuose, dabar galite įtraukti dvigubai daugiau nuotraukų ar vaizdo įrašų

Lukas Snarskis

2024-08-10, 07:55

0 komentarų

Socialinis tinklas „Instagram“ nuolat sulaukia įvairiausių atnaujinimų, kurie vartotojams pasiūlo galimybių, kokių anksčiau niekados nebuvo. Per metus platforma pristato bent keletą didesnių naujienų, o dabar šią aplikaciją dar viena naujiena.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Instagram“ turinio kūrėjams – puikios naujienos: programėlė padidino elementų limitą karuselės tipo įrašuose, dabar galite įtraukti dvigubai daugiau nuotraukų ar vaizdo įrašų

„Instagram“ naudotojai puikiai žino, kad nuotraukų karuselę gali sudaryti iki 10 elementų. Tačiau programėlės kūrėjai įvedė pasikeitimus, o tai reiškia, jog nuo dabar galite sukurti karuselės tipo įrašą, kuris turės iki 20 elementų.

Tai reiškia, kad dabar į tuos „nuotraukų sąvartyno“ įrašus jūsų paskyroje bus įtraukta dar daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų. Šis „Instagram“ atnaujinimas dvigubai viršija ankstesnį 10 turinio vienetų, kuriuos galima sutalpinti į vieną įrašą, limitą.

Programėlės kūrėjai šią funkciją testavo pastaruosius kelis mėnesius ir iš pradžių buvo pradėta taikyti 15 elementų riba, o vėliau išplėsta iki 20. Naujoji galimybė jau prieinama daugumai naudotojų, o jei ne – tuomet turėtumėte atnaujinti „Instagram“ programėlę į naujausią versiją.

Verta paminėti ir tai, jog pagrindinis „Instagram“ konkurentas „TikTok“ šiuo metu leidžia viename įraše įkelti iki 35 nuotraukų ar vaizdo įrašų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas