Internete prasidėjo didžiausi metų išpardavimai: didžiulius išpardavimus skelbia ir „Geekbuying“, pateikiame geriausius pasiūlymus ir reikalingiausius nuolaidų kodus

Partnerio turinys

2023-11-11, 20:50

0 komentarų

Lapkričio 11 dieną prasidėjo Vienišių dienos išpardavimai (kitaip žinomi kaip „Double 11“), kurie daugelyje internetinių parduotuvių tęsis iki pat kito savaitgalio. Šie išpardavimai anksčiau buvo populiarūs tik Kinijoje, tačiau šis reiškinys evoliucionavo ir dabar yra puikiai žinomas visame pasaulyje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internete prasidėjo didžiausi metų išpardavimai: didžiulius išpardavimus skelbia ir „Geekbuying“, pateikiame geriausius pasiūlymus ir reikalingiausius nuolaidų kodus

Įvairias nuolaidas taiko daugelis internetinių parduotuvių, o tarp tokių patenka ir mūsų partneriai „Geekbuying“. Šioje platformoje prasidėjęs išpardavimų maratonas tęsis iki sekmadienio (11.12) vakaro, o visus geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia.

Internetinėje parduotuvėje taip pat taikomos ir papildomos nuolaidos, kurios leis sutaupyti nemažai pinigų. Jeigu norite tokia pasinaudoti – kviečiame pasinaudoti vienu iš žemiau pateiktu „Geekbuying“ nuolaidos kodu:

  • Papildoma 20 JAV dolerių nuolaida perkant už 200 JAV dolerių – GKB231120. Spauskite čia, norėdami pasinaudoti.
  • Papildoma 25 JAV dolerių nuolaida perkant už 300 JAV dolerių – GKB231125. Spauskite čia, norėdami pasinaudoti.
  • Papildoma 50 JAV dolerių nuolaida perkant už 550 JAV dolerių – GKB231150. Spauskite čia, norėdami pasinaudoti.

Kaip jau minėjome, visus geriausius „Geekbuying“ pasiūlymus galite rasti paspaudę čia, o mūsų komanda atrinko tuos, kurie mums atrodo yra verti jūsų dėmesio. Rekomenduojame peržiūrėti žemiau pateikiamus produktus.

„Wanbo T2 Max“ LCD vaizdo projektorius

Neturite kur pastatyti didžiulio televizoriaus, o gal tiesiog norite įsigyti projektorių? „Wanbo“ sukurtas įrenginys yra itin pigi ir kokybiška opcija, kuri leis mėgautis kokybišku vaizdu kone bet kur – ar tai būtų kambario siena, o galbūt pastato siena tamsią naktį.

„Wanbo T2 Max“ veikia su „Android 9“ operacinės sistemos versija bei pasiūlys ne tik visas „Google“ siūlomas galimybes, bet ir leis iškart žiūrėti „Netflix“ ar „YouTube“ vaizdo įrašus bei filmus. Šio projektoriaus maksimalus ryškumas siekia 450 liumenų, o raiška – Full HD.

Gamintojo teigimu, esant 2,6 metrų atstumui nuo sienos, jūs galėsite mėgautis net 100 colių įstrižainės vaizdu. „Wanbo T2 Max“ taip pat aprūpintas puikia garso sistema, atsparumu dulkėms, o jūsų vaizdas ekrane galės pasigirti 16 mln. spalvų spektru.

Verta paminėti ir tai, jog šis vaizdo projektorius atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl jis pasieks jus itin garsiai. Dabar „Wanbo T2 Max“ kainuoja tik 145,99 eurus, o norėdami jį įsigyti - spauskite čia.

„ILIFE T10s“ robotas dulkių siurblys

Robotai dulkių siurbliai jau kone visiškai užvaldė siurblių rinką. Dabar internete galima rasti šimtus įvairiausių opcijų, o šiandien norėtumėme atkreipti jūsų dėmesį į „ILIFE“ sukurtą „T10s“ modelį. Visų pirma, tai ganėtinai stilingas modelis, kuris parduodamas juodos spalvos.

„ILIFE T10s“, kaip ir daugelis kitų tokių produktų, gali pasiūlyti siurbimo ir šlapio valymo galimybę, tačiau bene didžiausias jo privalumas - automatinė funkcija, kuri leidžią išvalyti siurblyje esančią talpą be žmogaus įsikišimo. Tam pasitelkiama įkrovimo stotelė, kuris surinks visus sukauptus nešvarumus. Jos talpa – 2,5 litro.

Kalbant apie patį robotą siurblį, jis pasižymi 3 000 Pa siurbimo slėgiu, kuris leis susidoroti su įvairiausiais nešvarumais – nesvarbu ar tai elementariausios dulkės, ar gerokai didesni nešvarumai. Šis robotas taip pat turi ir 3 200 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti maždaug 150 minučių nepertraukiamo darbo.

Dabar šį „ILIFE“ produktą galima įsigyti vos už 244,91 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant, nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo GKB231120.

27 colių įstrižainės „KTC H27V13“ monitorius

Trečiasis pasiūlymas turėtų sudominti tuos, kurie naudojasi staliniais kompiuteriais arba žaidžia kompiuterinius žaidimus. Niekam ne paslaptis, jog geras ekranas kainuoja ganėtinai daug, tačiau Kinijos bendrovė KTC turi pasiūlymą, kuris turėtų sudominti daugelį.

27 colių įstrižaine aprūpintas ‚KTC H27V13“ monitorius yra ganėtinai pigus, tačiau pasiūlys dėmesio vertas savybes. Čia rasime Full HD raišką, 100 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį, 10 bitų spalvas bei 4000:1 kontrasto santykį. Verta paminėti ir tai, jog šis ekranas dengia 106 proc. sRGB spalvų paletės.

Surasti rinkoje panašų monitorių už tokią žemą kainą būtų tikrai sudėtinga užduotis. Dabar „KTC H27V13“ monitorių galima įsigyti vos už 119,59 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo GKB231115.

Norėtumėme paminėti ir tai, jog šį monitorių testuoja ir mūsų komanda, o detali jo apžvalga pasirodys jau šį pirmadienį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas