Kad namai blizgėtų: programėlės ne tik paskirsto užduotis namiškiams, bet ir atskleidžia skalbimo paslaptis

Jeigu nespėjate suplanuoti namų ruošos darbų, sudaryti tvarkymo priemonių sąrašo arba nežinote, kaip teisingai skalbti medvilninius rūbus, jums gali padėti išmaniosios aplikacijos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kad namai blizgėtų: programėlės ne tik paskirsto užduotis namiškiams, bet ir atskleidžia skalbimo paslaptis

Remiantis valymo instituto „ACI“ duomenimis, daugelis žmonių namų valymui kiekvieną savaitę sugaišta apie 6 val., o trečdalis iš apklaustųjų abejoja, ar tai daro teisingai. A. Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas, pristato naujausias programėles, kurios palengvins kasdienę namų ruošą.

„Naujausios programėlės padeda lengvai suorganizuoti kiekvienos dienos namų ruošos darbus ir paskirstyti juos visiems šeimos nariams. Tvarkymo aplikacijose dabar įgalinta naujų funkcijų – rasite patarimų, kaip teisingai tvarkyti skirtingas patalpas, galėsite tinkamai pasirūpinti ne tik namų aplinka, bet ir sužinoti, kaip teisingai skalbti įvairias medžiagas. Tai labai palengvina namų ruošą ir sutaupo laiko“, – paaiškina A. Lukošius.

Generalinę tvarką palaikykite su „Home Cleaning App“

Ši aplikacija puikiai tinka kruopštų namų valymą mėgstantiems žmonėms. Šioje aplikacijoje galite lengvai sudaryti namų valymo priemonių sąrašą ir kiekvienai prekei nustatyti biudžetą. Tai leidžia sutaupyti ir išsirinkti tik tas valymo priemones, kurių tikrai reikia. Tokiu būdu galėsite stebėti, ar daug išleidžiate namų valymo priemonėms. Be to, programėlėje rasite keletą valymo instrukcijų ir patarimų namų švarai palaikyti.

Namų ruošos darbus šeimos nariams paskirstykite „OurHome“

Tai visiškai nauja ir žaisminga namų tvarkymo darbus planuojanti aplikacija. Joje paprasta suorganizuoti namų ruošos darbus ir priskirti kasdienes užduotis kiekvienam šeimos nariui. Galite pasirinkti pasikartojančias arba vienkartines užduotis suskirstyti pagal dienas, savaites ir netgi mėnesius. Programėlėje galima žymėtis reikalingų maisto prekių sąrašą, matyti kalendorių su kiekvieno šeimos nario atsakomybėmis ir lengvai koordinuoti, pertvarkyti ar skirti užduotis. Už atliktus darbus skiriami apdovanojimai, kurie verčia neprarasti motyvacijos ir kasdienius darbus atlikti paprasčiau.

Tarp darbų nepasimesti padės „Do!“

Programėlėje „Do!“ namų ruošos darbų sąrašas niekada nepasimes – jį galėsite peržiūrėti ir koreguoti bet kuriuo metu. Bet to, ši aplikacija jūsų darbų rutiną rodo itin unikaliu būdu – darbai surašomi ant popieriaus lapo, galite girdėti net rašiklio garsus. Tai sukuria tikrą užrašinės pojūtį, tačiau elektroninė užrašinės versija – kiek geresnė, nes šioje aplikacijoje darbai nepasimes, jūs kasdien gausite priminimus apie neatliktus namų ruošos darbus. Programėlė tvarką visuose namuose – miegamajame, vonios kambaryje, virtuvėje. Tai patogus ir greitas būdas susiplanuoti tvarkymo dienas ir visada palaikyti bendrą švarą namuose.

Skalbimo dienas sekite „Laundry Day“

Jeigu kada susimąstėte, ką reiškia simboliai ant jūsų rūbų arba kokioje temperatūroje vertėtų juos skalbti, aplikacija „Laundry Day“ gali lengvai ir paprastai atsakyti į šiuos klausimus. Ši programėlė padės teisingai skalbti ir rūpintis įvairių medžiagų rūbais. Aplikacija atpažįsta daugiau nei 70 įvairių medžiagų. Jums tereikia nuskanuoti ant rūbo esantį ženkliuką ir programėlė jums pasakys, kokia tai medžiaga ir kaip derėtų teisingai ja rūpintis.

Paskirstyti darbus vaikams galite „Homey“

Programėlėje „Homey“ galite mokyti vaikus atlikti namų ruošos darbus interaktyviu būdu. Aplikacijoje galima greitai ir patogiai paskirstyti kasdienes namų ruošos užduotis vaikams. Ši programėlė moko ne tik teisingai atlikti namų ruošos užduotis ar laikytis disciplinos, bet ir suprasti pinigų vertę, sistemingai siekti užsibrėžtų tikslų ir taupyti. Šioje aplikacijoje vaikams galite įvesti ir atsiskaitymų sistemą už atliktas užduotis, kadangi programėlėje įgalinta elektroninė piniginė. Be to, galite atidaryti net taupymo sąskaitą.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas