Likote be interneto ir neturite ką veikti? „Google“ turi jums slaptą pasiūlymą, kuris nustebins daugelį

Lukas Snarskis

2023-02-26, 12:35

6 komentarai (-ų)

Namuose dingo elektra, kažkas atjungė interneto ryšį, o mobilusis internetas pasibaigęs. O gal netyčia užstrigote vietoje, kur nėra jokio ryšio? Ar skrendate lėktuvu, kur net prie „Wi-Fi“ prisijungti neįmanoma? Tuomet „Google“ jums turi pasiūlymą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Likote be interneto ir neturite ką veikti? „Google“ turi jums slaptą pasiūlymą, kuris nustebins daugelį

JAV technologijų kompanija „Google“ dažnai paslepia įvairius žaidimus ar kitas gudrybes savo produktuose. Taip yra ne tik su bendrovės sukurtu paieškos varikliu, kuris turi gausybę paslėptų triukų, bet ir su interneto naršykle. Daugelis mūsų naudojasi „Google Chrome“, tačiau ir žinojote, kad čia yra paslėptas žaidimas?

Jeigu staiga likote be interneto ir neturite daugiau ką veikti – tereikia atsidaryti „Chrome“ naršyklę. Tikriausiai jau esate matę dinozaurą, kuris praneša, kad jūs neturite interneto ryšio ir puslapio užkrauti nepavyks. Bet ar esate kada bandę spustelėti ant jo? Jeigu ne – tuomet dabar yra puiki proga išbandyti žaidimą, kurį „Google“ paslėpė savo naršyklėje.

Pasirodo, kad daugelio mūsų jau ne kartą matytas dinozauras yra ne tik stilingas informacinis puslapis, bet ir žaidimas. Norite išbandyti šią „Google“ paslėptą atrakciją, tačiau nenorite išjungti savo interneto? Galimas ir toks variantas. Tuomet jums į adreso laukelį reikėtų įvesti šią komandą: chrome://dino ir galėsite išbandyti tą patį žaidimą.

Šis „Google“ žaidimas veikia tiek „Android“, tiek ir „iOS“ išmaniuose telefonuose. Jį galite išbandyti ir savo kompiuteryje, žinoma, jeigu turite „Google Chrome“ naršyklę. Veikimo principas kompiuteriuose yra analogiškas, tačiau žaidimo metu teks pasitelkti klaviatūrą. Įdomu tai, jog šį žaidimą „Google“ naršyklėje paslėpė dar 2014 metais.

Ar žinojote apie šį paslėptą „Google Chrome“ žaidimą anksčiau? Kiek taškų esate surinkę? Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.

6 komentarų

Chrome

jei kas lošit dėl įdomumo tai geriausiai apps įsirašyti šito žaidimo, labai patogu žaisti kai pilnas vaizdas, kolkas pasiekiau 1200score :)

Sveiki

Užstrigau lifte ir dingo man elektra, telefonas išsikrove nieko neturiu, ką veikti?;/

Lukas Snarskis

Žaisti žaidimuką kol visiškai išsikraus.

skaitovas pagrindinis

Kiek Snarski surenki tašku? jei nepaslaptis;) aš dabar neseniai 528 point kažkur, esmė reik labai susikaupus būt ir ten lyg greitėja bet kai įsižaidi lyg ir nesunku, bet vistiek toli man iki tu kur 4k paima:/

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas