„Luminor“ klientai turėtų reaguoti nedelsiant: bankas siunčia perspėjimą kiekvienam savo klientui, į šį pranešimą turėtų reaguoti daugelis

Pranešimas spaudai

2024-02-14, 20:05

1 komentaras

„Luminor“ yra vienas pirmųjų bankų Baltijos šalyse, savo klientams pasiūlęs galimybę lengvai ir greitai atsidaryti sąskaitą vaikui net ir nevykstant į banko skyrių, o tiesiog pasinaudojant interneto banku.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Luminor“ klientai turėtų reaguoti nedelsiant: bankas siunčia perspėjimą kiekvienam savo klientui, į šį pranešimą turėtų reaguoti daugelis

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Luminor“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – techninės priežiūros darbai.

„Dėl suplanuotų techninių darbų šiąnakt, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, keturias valandas nuo 01:30 val. iki 05:30 val. neveiks banko interneto svetainė“, - teigiama banko išplatintame pranešime.

Banko išplatintame pranešime taip pat pažymima, jog unterneto banką galite pasiekti naudodamiesi tiesiogine nuoroda ib.luminor.lt. Taip pat, bankomatai ir mokėjimai kortelėmis veiks kaip įprasta.

Verta pastebėti, jog apie analogiškus sutrikimus skelbė ir praėjusią savaitę. „Luminor“ klientai su laikinais nepatogumais susidūrė ir sausio 4 dieną, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

1 komentarų

Lina

Daugiau su tuo banku niekad neprasidėčiau. Banko mokesčiai didžiausi, pavedimai nedaromi savaitgaliais, prisigalvoja papildomus mokesčius skirtingom veiklom, darbuotojai arogantiški, kiekvienas klijentas-priešas. Toks jų darbuitojų kredo. Darbuotojai elgiasi nesilaikydami įstatymų ir sugalvodami savo taisykles. Kai susiduri su banko darbuotojų reikalavimais, tai matai, kad jie nežino kas yra LR įstatymai. Nori atgauti pinigus -vykdyk panelės ar pono pageidavimus. Jei nevykdysi- pinigai bus nebe tavo. Ir jokie Registrų centro , VMI taisyklės neturi reikšmės. Bankas tapi aukščiausiu Valstybės organu, o darbuotojai Luminor banko pasislėpę už asmens duomenų apsaugos. Kuo didesni pažadai, tuo blogesnės sąlygos. Geriau nepakliūti į šitą banką.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas