„Luminor“ siunčia svarbų perspėjimą savo klientams: gali kilti problemų atsiskaitant už pirkinius, paaiškino to priežastis

Pranešimas spaudai

2023-04-05, 11:15

1 komentaras

„Luminor“ yra vienas pirmųjų bankų Baltijos šalyse, savo klientams pasiūlęs galimybę lengvai ir greitai atsidaryti sąskaitą vaikui net ir nevykstant į banko skyrių, o tiesiog pasinaudojant interneto banku.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Luminor“ siunčia svarbų perspėjimą savo klientams: gali kilti problemų atsiskaitant už pirkinius, paaiškino to priežastis

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Luminor“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – mokėjimo kortelių sistemos techninės priežiūros darbai.

„Ankstų balandžio 6 d., ketvirtadienio, rytą nuo 4:00 val. iki 5:30 val. atliksime mokėjimo kortelių sistemos techninės priežiūros darbus. Tuo metu gali pasitaikyti sutrikimų atsiskaitant kortele fizinėse ir elektroninėse parduotuvėse, atliekant grynųjų pinigų išėmimo ar įmokėjimo operacijas bankomatuose, taip pat atliekant mokėjimus į kortelių sąskaitas,“ – teigiama banko išplatintame pranešime.

Banko išplatintame pranešime taip pat pažymima, jog pametus ar kitaip praradus savo mokėjimo kortelę, apie tai galima pranešti telefonu - +370 5 239 3444.

Priminsime, jog visai neseniai, „Luminor“ informavo savo klientus apie pasikeitimus, kurie bus taikomi Šv. Velykų metu. Banko atstovai informavo, kad balandžio 7 d. (Didįjį Penktadienį) dėl tarptautinės nedarbo dienos, nebus vykdomi pervedimai į kitus bankus. Pervedimai banko viduje bus vykdomi įprastai. Balandžio 8 d. (šeštadienį) nedirbs visi klientų konsultavimo centrai, išskyrus Šiaulių Akropolio – nuo 10 iki 21 val. ir Vilniaus Paupio – nuo 10 iki 15 val. Skambučių centras dirbs nuo 9 iki 16 val. Pervedimai banko viduje bus vykdomi įprastai.

Balandžio 9–10 d. (sekmadienį ir pirmadienį) „Luminor“ skambučių centras nedirbs. Nebus vykdomi ir pervedimai į kitus bankus, todėl rekomenduojame jais pasirūpinti iš anksto. Pervedimai banko viduje bus vykdomi įprastai. Taip pat nedirbs visi klientų konsultavimo centrai, išskyrus Šiaulių Akropolio klientų konsultavimo centrą, kuris dirbs nuo 10 iki 21 val. 

„Luminor“ praneša, jog kad Didįjį Penktadienį bei šv. Velykų savaitgalį momentiniai mokėjimai veiks įprastai.

1 komentarų

Kazys

Luminor aplamai pats paskutinis iš stambių bankų kokybės klausimų, pastaviai pas juos ten viskas stringa, vėluoja, neveikia. Bėdos tos pačios pasikartojančios ir susidaro toks įspūdis, kad nieko nėra daroma, kad jų nebūtų.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas