„Netflix“ vadovai šokinėja iš laimės: didžiulės kritikos sulaukęs sprendimas atnešė puikius rezultatus, to nesitikėjo niekas

Arnas Balčiūnas

2023-05-22, 12:31

0 komentarų

Pernai praradusi milijoną vartotojų, „Netflix“ šį pavasarį grįžo su trenksmu. Pirmąjį šių metų ketvirtį bendrovės prenumeratorių skaičius pasiekė rekordinius 232,5 mln., paneigdamas pesimistines prognozes dėl reklamomis papildyto plano sėkmės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Netflix“ vadovai šokinėja iš laimės: didžiulės kritikos sulaukęs sprendimas atnešė puikius rezultatus, to nesitikėjo niekas

„Netflix“ prenumerata su reklamomis dabar turi penkis milijonus aktyvių vartotojų per mėnesį, rašo „The Hollywood Reporter“. Srautinių transliacijų įmonė atskleidė, kad vidutinis prenumeratos su reklamomis vartotojų amžius yra 34 metai ir kad klientų skaičius nuo šių metų pradžios padvigubėjo.

Pasak vieno iš bendrovės generalinių direktorių Grego Peterso, daugiau nei 25 proc. užsiregistravusiųjų šalyse, kuriose pasiekiama prenumerata su reklamomis, pasirenka būtent ją.

Jis taip pat patvirtino, kad nepaisant reklaminių pertraukų, įtraukimo lygiai šioje prenumeratos opcijoje buvo maždaug tokie patys kaip ir kitose. Jo komentaras:

„Signalai yra daug žadantys: įtraukimas į mūsų reklamų planą yra panašus į mūsų sulyginamus planus be reklamų. Tai labai svarbu, nes viskas prasideda ir baigiasi ties vartotojais. Štai kodėl, nepaisant visos konkurencijos, „Netflix“ šiandien yra populiariausia srautinio transliavimo paslauga. Norint būti matomam reikia, kad žiūrėtų visi. Tai ir išskiria „Netflix“ - mes esame matomi.“

Prenumeratos su reklamomis duomenis įmonė paskelbė trečiadienio popietę. Uždarius rinkas, akcijų kaina pakilo iki 341,25 JAV dolerių, tačiau nuo to laiko ji vėl sumažėjo iki 340,20 JAV dolerių. Bus įdomu pamatyti rytojaus duomenis atsidarius rinkoms, ar bus daugiau kainų reakcijų dėl šių įvykių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas