Pamirškite prastos kokybės nuotraukas: populiari susirašinėjimo programėlė netrukus gaus galimybę, kuri patiks daugeliui

Tomas Eidukevičius

2023-06-11, 15:45

0 komentarų

Naujausiame „WhatsApp“ beta versijos atnaujinime, skirtame „Android“ ir „iOS“, dabar yra funkcija, leidžianti vartotojams dalintis aukštos kokybės nuotraukomis. Atnaujinimas pasiekiamas „Google Play“ parduotuvėje ir „TestFlight“ programoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pamirškite prastos kokybės nuotraukas: populiari susirašinėjimo programėlė netrukus gaus galimybę, kuri patiks daugeliui

Beta versijos bandytojai dabar gali valdyti nuotraukų kokybę ir pasirinkti standartinę arba HD kokybę dideliems vaizdams. Nepaisant to, svarbu pažymėti, kad nuotraukos vis tiek bus šiek tiek suspaustos net ir naudojant HD kokybės parinktį.

„WabetaInfo“ teigimu, vartotojai gali pasiekti naują funkciją spustelėdami parinktį, kuri pasirodo dalinantis nuotrauka. Be to, vartotojai turės pasirinkti HD parinktį kiekvieną kartą, kai norės dalintis geresnės kokybės ir raiškos nuotrauka. Numatytoji parinktis visada bus „Standartinė kokybė“.

Lyginant su šių metų sausį matytomis ekrano nuotraukomis, pačios opcijos išvaizda pasikeitė - dabar aiškiai pažymėta HD parinktis. Kai nuotrauka bendrinama naudojant HD kokybės parinktį, ji bus pažymėta nauja žyma, kad ją būtų lengva atpažinti. Tačiau ši funkcija šiuo metu pasiekiama tik vaizdams pokalbiuose.

Nors galimybė siųsti HD nuotraukas prieinama ne visiems beta versijos bandytojams, tikėtina, kad artimiausiomis savaitėmis ši funkcija taps prieinama plačiau. Kol kas „WhatsApp“ elgiasi atsargiai, išbandydama funkciją su mažesniu vartotojų skaičiumi.

Atnaujinimas yra puiki naujiena „WhatsApp“ vartotojams, norintiems dalintis aukštos kokybės nuotraukomis su artimaisiais. Suspaudimas vis dar taikomas ir HD kokybei, bet rezoliucija daug geresnė. Tai suteikia geresnę žiūrėjimo patirtį. Šios funkcijos ilgai prašė populiariosios programos gerbėjai, ir smagu, kad pagaliau ją gavome. Palaukime, kol pagaliau pasirodys stabili versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas