Pradžioje buvo „Facebook“ puslapis – dabar inovacinė platforma: išskirtinio tinklo kūrėjai atskleidžia savo raktą į sėkmę

Pranešimas spaudai

2024-05-05, 08:59

0 komentarų

Kaunietis Marius sukūrė revoliucinį IT projektą Lietuvoje, skirtą žmonėms, kuriuos pamatėte, bet nespėjote arba nedrįsote užkalbinti. Užtenka puslapyje aprašyti patikusį žmogų – praeivį, pardavėją ar bet kurį kitą asmenį, ir, jei patikusysis ar jo draugai atpažįsta skelbimą, jie gali susisiekti su skelbimo kūrėju.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pradžioje buvo „Facebook“ puslapis – dabar inovacinė platforma: išskirtinio tinklo kūrėjai atskleidžia savo raktą į sėkmę

Socialiniame tinkle daugiau nei 10 metų veikęs paieškų puslapis, pritraukęs didesnę nei 60 tūkstančių žmonių auditoriją, šiemet virto inovaciniu IT projektu www.pamaciaupatiko.lt. Jo kūrimui ir tobulinimui, pasinaudojant paramos platforma Contribee.lt, buvo pritrauktos tūkstantinės investicijos iš puslapio fanų ir gerbėjų.

Puslapis sulaukė tūkstančių paieškų skelbimų.

Puslapis „Pamačiau, patiko“ talpina gausybę skelbimų, kuriuose žmonės ieško įvairių asmenų: nuo praėjusių pro šalį žmonių, kuriems nespėjo pasakyti „labas“, iki pardavėjų, vairuotojų, ar net koncertų lankytojų, kurie paliko įspūdį.

Toks plataus spektro skelbimų įvairumas leidžia vartotojams ne tik atrasti ieškomus žmones, bet ir užmegzti naujus ryšius, kurie gali netikėtai praturtinti jų socialinį gyvenimą.

Puslapis pritraukė didžiulę įvairaus amžiaus auditoriją

„Pamačiau, patiko“ puslapis ne tik pritraukė didžiulę auditoriją, bet ir išlaikė įvairaus amžiaus bei interesų žmones, kurie aktyviai naudojasi svetainės siūlomomis galimybėmis. Dauguma vartotojų yra jauni suaugę, nuo 18 iki 35 metų, tačiau puslapis taip pat populiarus tarp vyresniųjų interneto vartotojų.

Ši plataus amžiaus spektro auditorija rodo, kad svetainės funkcionalumas ir tematika yra pakankamai universali, kad patrauktų įvairius žmones. Vartotojai dažniausiai naudojasi svetaine vėlyvais vakarais ir savaitgaliais, ieškodami pramogų ar tiesiog norėdami susirasti asmenis, kurie jiems patiko ar paliko įspūdį.

Projekto ateitis ir bendruomenės tikslai

„Pamačiau, patiko“ svetainė planuoja tęsti savo augimą ir inovacijas. Artimiausioje ateityje projektas sieks integruoti išplėstines paieškos technologijas ir dirbtinį intelektą, kad vartotojų patirtis taptų dar sklandesnė ir efektyvesnė. Bendruomenės dėka, finansuojant tolesnę plėtrą, svetainė ne tik išlaikys savo populiarumą

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas