Rusai patyrė dar vieną smūgį internete: „Anonymous“ smogė Kremliui tiesiai į paširdžius

Lukas Snarskis

2022-03-05, 23:46

8 komentarai (-ų)
Rusai patyrė dar vieną smūgį internete: „Anonymous“ smogė Kremliui tiesiai į paširdžius

Kruvina Rusijos invazija į Ukrainą tęsiasi jau daugiau nei savaitę, tačiau palaužti ukrainiečius – gerokai sudėtingesnė užduotis nei Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas tikėjosi. Daugelis šalies gyventojų mūru stoja už savo šalies ir miestų sienų ir gina kiekvieną Ukrainos centimetrą.

Ne ką aktyvesnė kova vyksta internetinėje erdvėje, kur programišiai nuo pat karinės invazijos pradžios atakuoja įvairius Rusijos ir Baltarusijos valdžios tinklalapius. Grupuotė „Anonymous“ šįsyk sudavė itin galingą smūgį.

Socialiniuose tinkluose pradėjo sklisti žinia, jog „Anonymous“ sugebėjo nulaužti net ir Rusijos Federacijos federalinės saugumo tarnybos internetinę svetainę. Pirmieji pranešimai apie tai pasirodė dar prieš 21:00 val. Lietuvos laiku.

Nuo pirmųjų pranešimų praėjo jau daugiau nei 2 valandos, tačiau fsb.ru puslapis nėra pasiekiamas. Akivaizdu, jog „Anonymous“ sugebėjo padaryti rimtos žalos, o situacijai atitaisyti gali prireikti ir gerokai daugiau laiko nei tai galėjo pasirodyti iš pradžių.

8 komentarų

Lankytojas

Labaip paveikė mane fasisto elgesį bet jauni jauni rusai ką ies šneka kaip jie įtikinti propoganda

Jo

Hana kremliaus narkomanui pyderui putinui. Kiek zinoma dar ir vyksta pas ji gerai apmokyta grupe ji uzverst. Putin huilo!!!

Romas

Turim giminiu Rusijoj. Pakalbejus su jais. Jie visiskai kitaip kalba. Kodel ju ziniasklaida zmonems neatveria tikru faktu, irodymu kas is tiesu vyksta

Egis

Neatskleidzia todel, kad zmones nesukiltu. Jiems yra itikinejima visa gyvenima, kad Ukraina puola Rusija.

...

Todel kad putleris uzurpaves valdzios organus ir per uzurpuotus visus ziniasklaidos kanalus zombina zmones.

Lankytojas

Rusijoje zinesklaida kalbės tik cenzūruotas kalba kaip jūs nesuprantame juk jie priklausomi bijo Rusija bus kaip koreje

Lankytojas

Kad kas atsirastų atskristi iki Altajaus ir jo tas slėptuvę sušaudytų svolaciau ką tu darai

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas