Savaitgalis baigėsi, bet išpardavimai tęsiasi: lieka vis mažiau laiko pasinaudoti mega nuolaidomis, paskubėti turėtų kiekvienas iš mūsų

Partnerio turinys

2023-11-13, 15:20

0 komentarų

Lapkritis yra puikiai žinomas dėl jo metu vykstančių išpardavimų. Mėnesio pabaigoje mūsų laukia „Black Friday“ ir „Cyber Monday“ išpardavimų festivaliai, tačiau įvairios akcijos prasideda jau dabar. Daugelis jau turbūt yra girdėję ir apie Vienišių dienos nuolaidas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Savaitgalis baigėsi, bet išpardavimai tęsiasi: lieka vis mažiau laiko pasinaudoti mega nuolaidomis, paskubėti turėtų kiekvienas iš mūsų

Vienišių dienos išpardavimai anksčiau buvo populiarūs tik Kinijoje, tačiau šis reiškinys evoliucionavo ir dabar yra puikiai žinomas visame pasaulyje. Praėjusį šeštadienį įvykę išpardavimai niekur nesibaigia net ir pasibaigus savaitgaliui, o didžiulėmis nuolaidomis galima pasinaudoti iki pat savaitės pabaigos.

Kaip ir įprasta, daugiausia įvairiausių akcijų galima rasti „Aliexpress“ platformoje. Šioje internetinėje parduotuvėje gausu įvairių produktų su nuolaida, o taip pat galioja ir papildomą nuolaidą suteikiantys nuolaidos kodai. Žemiau pateikiame kodus, kuriuos galite panaudoti iki pat lapkričio 17 dienos. Geriausius pasiūlymus su nuolaidomis rasite paspaudę čia.

  • Papildoma 15 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 100 eurų taikoma su kodu 11OT11. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 30 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 200 eurų taikoma su kodu 12OT21. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 48 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 290 eurų taikoma su kodu 15OT51. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 96 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 480 eurų taikoma su kodu 18OT81. Spauskite čia, kad panaudoti.

Mūsų komanda taip pat atrinko keletą dėmesio vertų produktų, kurie turėtų sudominti daugelį, todėl kviečiame peržiūrėti žemiau pateikiamus produktus.

„Soundcore by Anker Life P2 Mini“ belaidžiai ausinukai

Kompanija „Anker“ turėtų būti gerai žinoma daugeliui. Turbūt kiekvienas iš mūsų yra turėjęs šios bendrovės sukurtą išorinę bateriją. Tačiau ji kuria ne tik tai. Šios įmonės dukterinė bendrovė „Soundcore“ siūlo puikius garso produktus, kurie dažnai pasižymi itin patrauklia kaina.

„Soundcore Life P2 Mini“ yra labai panašūs į aukščiau minėtus ausinukus, tačiau turi keletą privalumų, kurių nesiūlo „Haylou“. Visų pirma, jūs galite rinktis net iš penkių skirtingų spalvų – tai baltos, mėlynos, žalios, juodos arba rožinės. Norimą atspalvį ras tikriausiai kiekvienas.

Kuo nustebins šis „Anker“ produktas – tai dirbtinio intelekto patobulinta skambučių kokybe, trimis skirtingais garso režimais bei puikiu baterijos tarnavimo laiku. „Soundcore Life P2 Mini“ pasiūlys net 8 valandas muzikos klausymosi, o su įkrovimo dėkliuku bendra trukmė sieks net 32 valandas.

Čia taip pat rasime USB-C įkrovimo lizdą, kas leis vos su dešimties minučių įkrovimu mėgautis valanda muzikos, triukšmo slopinimo galimybę, atsparumo vandeniui savybes ir, žinoma, žemą kainą. „Soundcore“ produktas dabar kainuoja tik 21,35 eurus, o norėdami juo pasinaudoti - spauskite čia.

„HiBREW H4A“ kavos aparatas

Šis įrenginys tilps netgi į jūsų automobilyje esantį puodelių laikiklį! Negana to, jūs galite rinktis iš dviejų spalvinių opcijų – juodos arba baltos, o kavos aparatas turi ir specialią dėžutę, kur galėsite laikyti ne tik patį aparatą, bet ir visus reikiamus priedus.

„HiBREW H4A“ ne tiks tilps jūsų automobilyje, tačiau ir kuprinėje, todėl juo naudotis galėsite iš esmės visur. Dar vienas šio nešiojamo kavos aparato privalumas – galimybė vos vienu paspaudimu pasigaminti karšto ar šalto virimo kavą. Žinoma, šis kavos aparatas daugybės pagyrų sulaukia ne tik dėl savo dizaino ar mažo dydžio.

„HiBREW“ sukurtas kavos aparatas pasižymi 80W galia, o slėgis siekia 15 barų. Šis įrenginys valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, kurie leis pasirinkti norimą gėrimo tipą – ar tai būtų šiltas ar šaltas. Verta pastebėti ir tai, jog čia jūs galėsite naudoti ne tik kapsules, bet ir maltą kavą.

„H4A“ modelis jus pasieks su „Nespresso“ ir „Dolce Gusto“ kavos kapsulių adapteriais, tačiau taip pat galėsite panaudoti ir tiesiog maltą kavą. Tiesa, gamintojas atkreipia dėmesį, jog jo negalima naudoti su itin smulkiai sumalta kava, kas gali sugadinti aparato veikimą.

Be „Dolce Gusto“ ar „Nespresso“ kapsulių adapterių, su šiuo kavos aparatu jūs gausite ir maltos kavos adapterį, o taip pat ir specialų puodelį, stovelį, šaukštelį bei kitus būtiniausius priedus – USB laidą, laikymo dėžutę, automobilinį adapterį. Tokia priedų gausa užtikrina, jog šiuo kavos aparatu jūs galėsite pasinaudoti bet kur.

Šį kavos aparatą dabar galite įsigyti už 85,24 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„ONEDIO A10“ belaidės ausinės

Ausinėse yra aktyviosios triukšmo slopinimo technologijos hibridas. Įrenginyje yra įmontuoti žemieji dažniai, o ausiai pritaikytas dizainas padeda izoliuoti tam tikrą aplinkos triukšmą. Vidutinis ir aukštas dažniai skamba kokybiškai, o žemas dažnis išlieka pakankamai geras, kad būtų galima mėgautis dainomis. Šios ausinės yra skirtos ilgai klausytis muzikos su gera kokybe.

„Bluetooth“ ryšys padeda įveikti laidų įsipainiojimą ir palengviną keliavimą. Pažangi triukšmo slopinimo technologija pašalina beveik visus įmanomus skleidžiamus garsus. Įkraunama baterija išsilaiko apie 20 valandų, net kai ausinės intensyviai naudojamos. Garsumo mygtukas ir įjungimo mygtukas naudojami norint atlikti pagrindines funkcijas klausantis muzikos.

Į šias ausines verta investuoti dėl pažangios kokybės mikrofono, itin lengvo korpuso bei papildomų funkcijų. Perkant pasirinkimo spalva yra tik viena – juoda. Elegantiškas laisvų rankų įrangos dizainas puikiai tinka beveik kiekvienam vartotojo stiliui, o papildoma duomenų bazė užtikrina nenutrūkstamą muzikinį potyrį net tada, kai telefonas išsikrauna.

Dabar šias belaides ausines galima įsigyti vos už 54,73 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Rekordiškai pigiai parduodamas įrenginys, kuris išgelbės kiekvieną, susidūrusį su žiemos problemomis

Nors šis „UTRAI“ produktas yra ganėtinai pigus, tačiau jis gali atlikti net keletą skirtingų funkcijų – jis ne tik leis užkurti jums kaprizingą automobilį, bet ir pasiūlys išorinės baterijos savybes, o taip pat galės pasitarnauti ir kaip LED prožektorius. „Jstar Air“ talpa siekia 8000 mAh, o maksimaliai pasiekiama srovė siekia 1000A.

„ULTRAI Jstar Air“ yra puikiai tinkamas benzininiams automobiliams iki 8 litrų, o taip pat ir 6,5 litrų dyzelinėms transporto priemonėms. Šis įrenginys taip pat turi du USB išėjimus, o taip pat ir vieną USB-C lizdą, kas leis jį naudoti ir kaip išorinę bateriją. Negana to, vienu metu galėsite įkrauti ir keletą prietaisų, o likusią baterijos talpą matysite ir nedideliame ekrane.

Vertėtų pažymėti tai, kad šiuo „ULTRAI“ produktu jūs galėsite naudotis esant ir itin karštoms oro sąlygoms, o taip pat ir tuomet kai temperatūra nukrenta iki -20 laipsnių. Negana to, jis yra itin mažas, todėl nereikės sukti galvos kur jį patalpinti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas