SEB bankas siunčia kritinį perspėjimą savo klientams: šį savaitgalį susidursite su dideliais nepatogumais, sužinokite, kas čia vyksta

SEB

Pranešimas spaudai

2024-02-09, 07:15

5 komentarai (-ų)

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi SEB bankas, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
SEB bankas siunčia kritinį perspėjimą savo klientams: šį savaitgalį susidursite su dideliais nepatogumais, sužinokite, kas čia vyksta

SEB banko atstovai praneša, jog norint užtikrinti sklandų banko sistemų veikimą, šį savaitgalį SEB banke bus atliekami planiniai informacinių sistemų profilaktikos darbai.

Banko išplatintame pranešime teigiama, kad bus atliekami IT sistemų profilaktikos darbai, todėl vasario 10 dieną, šeštadienį, nuo 3.20 iki 4.00 val. ryto nebus galima naudotis SEB banko mokėjimo kortelėmis.

Minėtomis valandomis banko klientai negalės atsiskaityti SEB mokėjimo kortelėmis internetu ir fizinėse parduotuvėse, taip pat negalės naudotis bankomatais.

Jei klientai naudosis kito banko mokėjimo kortelėmis, negalės atsiskaityti vietose, kurios naudoja SEB mokėjimo kortelių skaitytuvus ir e. prekybos mokėjimo sprendimus.

Tačiau tai dar ne viskas. Iš penktadienio į šeštadienį, nuo 4 iki 8 val. ryto laikinai neveiks:

  • SEB interneto bankas ir mobilioji programėlė
  • Nebus atliekami mokėjimai el. parduotuvėse, kai atsiskaitant už prekes ar paslaugas savo tapatybę reikia patvirtinti SEB interneto banke

SEB bankas atsiprašo dėl galimų nepatogumų ir siūlo reikalingas finansines operacijas atlikti iš anksto arba IT profilaktikos darbams pasibaigus.

Priminsime, jog dar visai neseniai SEB pradėjo laipsnišką savo interneto banko atnaujinimą. Bus atnaujintas interneto banko dizainas, diegiamos naujos funkcijos. Klientams naudotis atnaujinamu interneto banku taps paprasčiau ir patogiau.

SEB bankas, atlikęs pirmuosius interneto banko pakeitimus, šiuo metu yra atnaujinęs prisijungimo puslapį, kuris nuo šiol bus vienas ir privatiems, ir verslo klientams. Interneto banko meniu papildytas paieškos laukeliu ir perkeltas į kairę pusę, kad klientai greičiau rastų reikalingas funkcijas. Taip pat pridėta galimybė pasirinkti šviesią arba tamsią ekrano temą.

5 komentarų

Agotėlė

Bankas , kuris žada , kad viskas vyks sklandžiai , bet praėjus keliems mėnesiams , i klientą žiūri , kaip į antrarūšį žmogų , tai atstumia banko nustatyti sprendimai , atsikratyti savo klientais.

Marius

Skaitmenizacija tai progresas šac ir sėdi be pinigų,tiesiog puiku,SEB yra geriausias bankas,pas juos tokios profilaktikos beveik kas savaitgalį,beje ir parduotuvėje esu neapsipirkęs kelis kartus,nes kažkas ten jiems buvo atsitikę.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas