SEB bankas siunčia svarbų perspėjimą savo klientams: gali kilti didelių problemų naudojantis SEB paslaugomis, paaiškino, kas vyksta ir ką daryti

SEB

Pranešimas spaudai

2024-04-11, 19:54

4 komentarai (-ų)

Apsipirkimas internetu tampa vis populiaresnis – daugelis renkasi galimybę peržiūrėti norimas prekes savo kompiuteryje ar telefone, palyginti kainas skirtingose parduotuvėse ir tuomet tiesiog užsisakyti su pristatymu į namus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
SEB bankas siunčia svarbų perspėjimą savo klientams: gali kilti didelių problemų naudojantis SEB paslaugomis, paaiškino, kas vyksta ir ką daryti

Norintys apsipirkti internetu ir besinaudojantys SEB banko teikiamomis paslaugomis – šiąnakt susidurs su laikinais nepatogumais. Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi ir šis bankas.

Skelbiama, jog balandžio 13 dieną, naktį iš penktadienio į šeštadienį, nuo 2:25 iki 4:15 val. ryto laikinai neveiks: SEB interneto bankas ir mobilioji programėlė. Negana to, nebus atliekami mokėjimai el. parduotuvėse, kai atsiskaitant už prekes ar paslaugas savo tapatybę reikia patvirtinti SEB interneto banke.

Banko atstovai taip pat pažymi, jog gali būti trumpalaikių sutrikimų, kurie truks iki 10 minučių, naudojantis SEB mokėjimo kortelėmis, bankomatais ir atsiskaitant už prekes ir paslaugas vietose, kur įrengti SEB banko mokėjimo kortelių skaitytuvai.

SEB bankas atsiprašo dėl galimų nepatogumų ir siūlo reikalingas finansines operacijas atlikti iš anksto arba IT profilaktikos darbams pasibaigus.

Priminsime, jog dar visai neseniai SEB pradėjo laipsnišką savo interneto banko atnaujinimą. Bus atnaujintas interneto banko dizainas, diegiamos naujos funkcijos. Klientams naudotis atnaujinamu interneto banku taps paprasčiau ir patogiau.

SEB bankas, atlikęs pirmuosius interneto banko pakeitimus, šiuo metu yra atnaujinęs prisijungimo puslapį, kuris nuo šiol bus vienas ir privatiems, ir verslo klientams. Interneto banko meniu papildytas paieškos laukeliu ir perkeltas į kairę pusę, kad klientai greičiau rastų reikalingas funkcijas. Taip pat pridėta galimybė pasirinkti šviesią arba tamsią ekrano temą.

4 komentarų

Giedrute

Niekaip nesuprantu ju darbo.Uz Ka tie darbuotojai visi piningus gauna.Buvo problema .su kortele,susiskambini sako padarys per viena diena.Bet atejus I swed bank,darbuotojai to nezino.Kazkoks absurdas.As prarandu darbo valandas,uz Ka prarandu piningus.Kas cia per tvarka?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas