SEB klientų laukia stulbinančios naujienos: siekiant užtikrinti paprastumą ir patogumą – pradedami didžiuliai pokyčiai

SEB

SEB pradeda laipsnišką savo interneto banko atnaujinimą. Bus atnaujintas interneto banko dizainas, diegiamos naujos funkcijos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
SEB klientų laukia stulbinančios naujienos: siekiant užtikrinti paprastumą ir patogumą – pradedami didžiuliai pokyčiai

Klientams naudotis atnaujinamu interneto banku taps paprasčiau ir patogiau.

„Atsižvelgdami į klientų poreikius, pageidavimus ir pasiūlymus, pradedame SEB interneto banko atnaujinimo procesą. Jau dabar klientai gali patys išbandyti palaipsniui tobulinamą interneto banką bei susipažinti su įgyvendintais pokyčiais“, – teigia SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė.

SEB bankas, atlikęs pirmuosius interneto banko pakeitimus, šiuo metu yra atnaujinęs prisijungimo puslapį, kuris nuo šiol bus vienas ir privatiems, ir verslo klientams. Interneto banko meniu papildytas paieškos laukeliu ir perkeltas į kairę pusę, kad klientai greičiau rastų reikalingas funkcijas. Taip pat pridėta galimybė pasirinkti šviesią arba tamsią ekrano temą.

„Interneto banke nuo šiol klientai ras ir virtualų konsultantą, kuris padės atsakyti į rūpimus klausimus. Didelį dėmesį skyrėme interneto banko prieinamumui, kad atnaujinimai atitiktų Žiniatinklio turinio prieinamumo gairių (angl. Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) standartus, ir jais naudotis galėtų žmonės su negalia“, – pažymi E. Dovbyšienė.

Perėjimas prie naujojo interneto banko vyks palaipsniui – šiuo metu SEB banko klientai gali naudotis ir senuoju, ir atnaujinamu interneto banku. Minėtus pakeitimus banko klientai gali rasti atnaujinamoje interneto banko versijoje.

Išsamią informaciją apie atnaujinamą interneto banką galima rasti oficialioje SEB banko svetainėje.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

15 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Edita

Sutinku su bendravarde ir noriu pridėti, jog pakeitimai visada kelia stresą, kad buvau nukreipta į sukčių sukurtą svetainę.

Rimantas

Ar tikrai reikia kažką keisti ir ar tikrai, kaip ir tarybiniais laikais - klientų pageidavimu!? Ar šie ,,tobulinimai'' eilinį kartą nepabrangins ir taip vis brangstančių paslaugų įkainių?
,

Česlovas

Nuo to laiko, kaip Seb bankas pradėjo pirkti seime sau palankius įstatymus, remti įstatymo pardavėjus seime, tai nepasitykiu jokia Seb banko veikla. Ypatingai žiauriai kenčia nuo Seb banko žmonės apgaulės būdu įtraukti į II pakopos pensijų kaupimą. Seb bankas nupirkęs iš S.Skvernelio vyriausybės ,,Pensijų įstatymą" padarė Lietuvos žmonės
tarsi neveiksniais, nes jie neturi jokių galimybių visiškai nutraukti ,,Pensijų kaupimą" ir negali niekaip valdyti nuskaitomų 3% lėšų iš atlyginimo.
Aš siuliau Seb bankui tartis, bet jiems ne motas, nors ir taiko man atbulinę data man negaliojančiu ateities įstatymus praeities sutarčiai.
Niekada nepasitikėkite jokia komercinių bankų veikla. Tai nusikaltėliai milijonieriai, kurie galvoja, kad už pinigus gali nupirkti visus ir bet ką.
SĖKMĖS VISIEMS!

Ona

I maximą prisižiūrėjo kaip kaitalioja bulves su kopūstais ir galvoja kad klientai privalo mokytis susigaudyti , nuo alzhaimerio saugo

Gintas

Labai džiaugiuosi jūsų atnaujinimais, kurie padeda taupyti laiką, didinti indėlių saugumą ir tuo pačiu, gerinti nuotaiką.🙂

Edita

Vos spėji priprasti prie pakeisto puslapio ir vėl viską keičia makaluoja. Reikia mokesčius mokėti, pervesti pinigus ir suki galvą kur kas yra sudėta. Užknisa tie jūsų tobulinimai, o naudos jokios nėra.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas