Šįryt buvo sutrikusi „Instagram“ veikla: kelias valandas trukusios problemos, kurias išjuokė dalis internautų

Lukas Snarskis

2023-03-09, 09:20 (atnaujinta 2023-04-15, 10:56)

0 komentarų

Tai, kad neveikia vienas ar kitas internetinis puslapis – dažnai pasitaikantis reiškinys, kuris nebūtinai reiškia, jog problema slypi Jūsų naudojamame įrenginyje. Tam gali būti milijonai priežasčių, o problemų neišvengia net ir didžiausios bendrovės ar socialiniai tinklai, kurių veikla kartais sutrinka.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Šįryt buvo sutrikusi „Instagram“ veikla: kelias valandas trukusios problemos, kurias išjuokė dalis internautų

Būtent taip šiandien nutiko vienam didžiausių socialinių tinklų „Instagram“, kurio veikla buvo sutrikusi maždaug 04:00 val. Lietuvos laiku. Keletą valandų trukę nesklandumai jau pašalinti, o platformos atstovai pranešė, jog buvo ištikusios techninės problemos, kurios jau išspręstos. Progos pasijuokti iš šios situacijos nepraleido „Twitter“ vartotojai.

Socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė gausybė įvairiausių juokingų vaizdo įrašų ar paveiksliukų, kuriuose juokaujama apie „Instagram“. Daugelis jų naudojo grotažymę „#instagramdown”, kuri atsidūrė tarp pačių populiariausių.

Žinoma, vienas populiariausių juokelių yra apie tai, jog „Instagram“ vartotojai atkeliauja į „Twitter“ tam, kad patvirtintų apie jų mėgiamos platformos sutrikimus. Kviečiame pažvelgti į populiariausius, o tuo pačiu ir juokingiausius, įrašus iš šios dienos ryto „Twitter“ tinkle.

Priminsime, jog jei „Instagram“ neveikia jums, gali būti, kad programėlė neveikia visiems. Prieš imdamiesi drastiškesnių priemonių, patikrinkite, ar veikia „Instagram“ serveriai.

Rinkoje didelė pasiūla internetinių puslapių, leidžiančių patikrą atlikti labai paprastai, tačiau labiausiai rekomenduojamas – „Down Detector“. Ši svetainė renka informaciją iš socialinės žiniasklaidos platformų, tokių kaip „Twitter“, ir sujungia ją su vartotojų pranešimais savo sistemoje. Kai „Instagram“ puslapį tikrinate su „Down Detector“, bus rodomas vienas iš trijų pranešimų:

  • „Instagram“ programoje nėra jokių problemų;
  • Galimos problemos „Instagram“;
  • Identifikuotos problemos „Instagram“.

Taip pat galite pranešti apie visas problemas su kuriomis susiduriate kitiems vartotojams. Išaiškėjus, kad „Instagram“ neveikia ne tik jums, viskas ką galite padaryti – palaukti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas