„Spotify“ testuoja naują galimybę: naujoji funkcija suteiks daugiau galimybių net ir neturint priėjimo prie interneto

Arnas Balčiūnas

2023-07-15, 13:04

0 komentarų

„Spotify“ išbando naują grojaraščio rinkinį, kuris padės vartotojams klausytis neseniai grotų dainų net neprisijungus prie interneto.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Spotify“ testuoja naują galimybę: naujoji funkcija suteiks daugiau galimybių net ir neturint priėjimo prie interneto

Naujoji funkcija pavadinta „Jūsų grojaraštis neprisijungus“, o „Spotify“ generalinis direktorius ir įkūrėjas Danielis Ekas ja pasidalino savo „Twitter“ paskyroje. Ši funkcija „sukurta tiems momentams, kai galbūt nesate prisijungę prie interneto“, pažymi Ekas.

Ekas taip pat pasidalino ekrano nuotrauka, kurioje, atrodo, parodytas „iOS“ versijos „Spotify“ ekranas, suteikiantis mums idėją, kaip atrodytų nauja neprisijungus naudojama funkcija ir kaip ji veiktų. Ekrano nuotraukoje taip pat rodomas įrenginys lėktuvo režimu, parodydamas bent vieną scenarijų, kuriam yra sukurtas šis grojaraštis.

Ekrano nuotraukoje grojaraštis rodomas su 3 valandų 31 minutės laiku, todėl vartotojai turėtų pakankamai laiko muzikos klausimui, kol ryšys silpnas arba nėra interneto. Aprašyme rašoma: „Neseniai grotų dainų derinys, skirtas momentams, kai nuotaika gera, bet ryšys silpnas“, o tai, tiesą sakant, skamba kaip puikus būdas apibūdinti šią funkciją.

„Spotify“ yra viena geriausių muzikos srautinio perdavimo paslaugų ir jau siūlo vartotojams galimybę atsisiųsti muziką neprisijungus, tačiau šis procesas reikalauja, kad vartotojai pasirinktų mėgstamus takelius rankiniu būdu. Tai gali būti varginantis ir daug laiko reikalaujantis procesas, jei vartotojai mėgsta įvairių žanrų muziką.

„Jūsų grojaraštis neprisijungus“ iš esmės atliks darbą už jus, o tai gali būti naudinga tam tikrose situacijose, pavyzdžiui, lėktuve arba vietovėje, kur ryšys yra prastas.

Konkurentas „YouTube Music“ prenumeratoriams jau seniai siūlo „Mixtape neprisijungus“ funkciją, kuri automatiškai atsiunčia dažnai (arba neseniai) klausytas dainas į išmaniuosius telefonus ir išmaniuosius laikrodžius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas