„Spotify“ turi gerų naujienų „iPhone“ telefonų turėtojams: populiarioji muzikos programėlė netrukus pasiūlys naujų galimybių, tai turėtų patikti daugeliui

Lukas Snarskis

2024-01-28, 15:00

0 komentarų

Švedų sukurta muzikos transliavimo platforma „Spotify“ nenustoja populiarėti, o per pastaruosius metus jų programėlės kompiuterinė bei išmaniesiems telefonams skirta versijos įgavo nemažai malonių pokyčių, padedančių mėgautis mėgstama muzika.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Spotify“ turi gerų naujienų „iPhone“ telefonų turėtojams: populiarioji muzikos programėlė netrukus pasiūlys naujų galimybių, tai turėtų patikti daugeliui

Kaip ir daugelis kitų platformų, taip ir „Spotify“, yra prenumerata pagrįstas produktas. „Apple“ įrenginių vartotojai iki šiol visus mokėjimus galėjo atlikti tik per šios bendrovės pateikiamą mokėjimų sistemą, o tai programėlių kūrėjams kainuoja 30 proc. nuo visų surinktų pajamų.

Kaip jau rašėme, „Apple“ yra priversta laikytis Europos Sąjungoje galiojančio Skaitmeninių rinkų akto, o visai neseniai buvo paskelbta apie didžiulius pokyčius, kurie netrukus palies „iOS“ operacinę sistemą, „App Store“ parduotuvę, o pakeitimai bus pradėti taikyti jau kovo mėnesį, kuomet pasirodys „iOS 17.4“ platformos versija.

Į tokias naujienas sureagavo ir „Spotify“ kūrėjai, kurie pasidalino geromis naujienomis su programėlės naudotojais Europoje. Kaip teigia muzikos transliavimo platformos atstovai, „Apple“ buvo nustačiusi tokias taisykles, pagal kurias nebuvo galima pranešti apie naujus pasiūlymus, kainas ar informacijos kur visą tai įsigyti, tačiau netrukus tai pasikeis.

Pranešama, jog nuo kovo 7 dienos „Spotify“ galės informuoti savo naudotojus, kurie naudojasi „Apple“ produktais, apie įvairias akcijas bei specialius pasiūlymus, o taip pat pasiūlys ir geresnes mokėjimo galimybes. Programėlės kūrėjai pažymi ir tai, jog jiems nebereikės mokėti 30 proc. komisinio mokesčio, tačiau ar tai turės įtakos prenumeratų kainoms – neatskleidžiama.

Priminsime, jog europiečiai jau netrukus galės savo „iPhone“ išmaniuose telefonuose naudotis alternatyviomis mokėjimo priemonėmis. Iki šiol „Apple“ įrenginiuose veikė tik „Apple Pay“, tačiau dabar bus prieinamos ir kitos mokėjimų platformos. Pokyčiai palies ir „App Store“ mokėjimus, kur vartotojai ras naujų būdų atsiskaityti bei galimybę apmokėti už norimą prenumeratą ar aplikacijas per išorines platformas.

Į artėjančius pakeitimus sureagavo ne tik „Spotify“ atstovai, tačiau ir „Epic Games“, kurie dar anksčiau paskelbė, jog jų sukurta žaidimų parduotuvė dar šiemet taps prieinama „iPhone“ išmaniuose telefonuose. Plačiau apie tai ir kokie pokyčiai laukia – skaitykite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas