Svarbus pranešimas užsisakant maistą į namus: paaiškėjo, kaip keisis darbo laikas per Velykas

Pranešimas spaudai

2023-04-04, 09:20

0 komentarų

Prekių pristatymo startuolis „LastMile“ skelbia savo darbo laiką šventinio Velykų savaitgalio metu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Svarbus pranešimas užsisakant maistą į namus: paaiškėjo, kaip keisis darbo laikas per Velykas

Nepaisant išaugusio užsakymų skaičiaus ir spūsčių gatvėse, pirkiniai klientams šventės išvakarėse ir antrąją Velykų dieną bus pristatomi kaip įprastai – tą pačią dieną, per valandą ar porą. Pirmąją Velykų dieną „LastMile“ kurjeriai prekių nepristatinės.

„Tam, kad išlaikytume greito prekių į namus pristatymo standartą, o pirkėjai švenčių stalui reikalingais pirkiniais galėtų apsirūpinti be streso, artėjant Velykoms didiname savo pajėgumus. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose šiuo laikotarpiu dirbs apie 500 mūsų partnerių – kurjerių ir surinkėjų. Atsakingai ruošėmės šiam periodui, todėl galime užtikrinti sklandžiai veikiančius prekių surinkimo ir pristatymo procesus“, – sako Tadas Norušaitis, startuolio „LastMile“ vadovas ir bendraįkūrėjas.

Velykų išvakarėse, balandžio 8-ąją, prekių į namus pristatymo plarforma dirbs įprastu laiku – nuo 8 iki 22 val. Balandžio 9-ąją, pirmąją Velykų dieną, prekės pristatomos nebus, o balandžio 10-ąją platformos kurjeriai dirbs nuo 8 iki 22 val.

„Siekiame, kad mūsų darbuotojai turėtų galimybę pasidžiaugti šventėmis ir daugiau laiko praleistų su artimaisiais ar draugais, tačiau esame pasiryžę intensyviai dirbti iki artėjančių šventinių dienų tam, kad klientai šventėms pasiruošti galėtų lengvai ir taupydami laiką“, – sako T. Norušaitis.

Dar viena startuolio siūloma paslauga – click&collect. Ja naudodamiesi pirkėjai per programėlę užsakytas prekes gali atsiimti specialiai pažymėtose vietose „Iki“ parduotuvėse.

Startuolio „LastMile“ platforma šiuo metu turi daugiau nei 300 tūkst. registruotų vartotojų. Jie gali rinktis produktus iš daugiau nei 40 partnerių parduotuvių, o asortimentą bendrai sudaro daugiau kaip 30 tūkst. prekių. Šiuo metu „LastMile“ savo paslaugas siūlo Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Tauragės, Šilalės ir Marijampolės gyventojams. Prekybos tinklas „Iki“ 2021 m. rugsėjo mėn. įsigijo startuolį „LastMile“ po sėkmingo, daugiau nei pusantrų metų trukusio, bendradarbiavimo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas