„Swedbank“ siunčia perspėjimą savo klientams: šį savaitgalį gali tekti susidurti su tam tikrais trikdžiais, suklusti turėtų kiekvienas

Pranešimas spaudai

2023-04-14, 07:13

0 komentarų

Nors praėjusieji metai sukūrė geopolitinio ir ekonominio neapibrėžtumo aplinką, „Swedbank“ rezultatai rodo, kad bankas ir toliau sėkmingai išlaiko savo kryptį, siūlydamas fiziniams ir verslo klientams patikimus, tvarius ir šiuolaikiškus finansinius sprendimus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Swedbank“ siunčia perspėjimą savo klientams: šį savaitgalį gali tekti susidurti su tam tikrais trikdžiais, suklusti turėtų kiekvienas

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Swedbank“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – mokėjimo kortelių sistemos techninės priežiūros darbai.

„Šį savaitgalį, balandžio 15-17 d. nuo 02:00 iki 06:00 val. bus vykdomi reguliarūs „Swedbank“ IT sistemų priežiūros darbai. Tai įprasta IT operacijų dalis, siekiant patikrinti, ar bankas atitinka veiklos tęstinumo reikalavimus. Pasirinktas toks patikrinimo laikas, kad klientai patirtų kuo mažiau nepatogumų. Vis dėlto, vykdant šiuos darbus galimi laikini trikdžiai. Atsiprašome už nepatogumus ir dėkojame už supratingumą“, - teigiama banko išplatintame pranešime.

„Swedbank“ nuolat diegia inovacijas ir, bendradarbiaudamas su finansinių technologijų ir tvarių inovacijų centru „Rockit“, pristatė Tvarių inovacijų programą. Ši programa ankstyvosios stadijos startuoliams padės išvystyti savo idėjas tvarumo srityje ir pavertus jas konkrečiais sprendimais pasiūlyti šalies verslams. Tikimės, kad realią šios programos naudą pajus ir banko verslo klientai, kurie turės galimybę taikyti startuolių pasiūlytus sprendimus.

Daug dėmesio per praėjusius metus skirta skaitmenizacijai bei naujiems, patogesniems išmaniems sprendimams. Pavyzdžiui, buvo pristatyta galimybė klientams prisijungti prie „Swedbank“ interneto banko ir išmaniosios programėlės bei patvirtinti smulkius mokėjimus jų pačių susikurtu PIN kodu. Tai patogus papildomas prisijungimo būdas greta jau egzistuojančių prisijungimo metodų, naudojant biometrinius duomenis, „Smart-ID“, mobilųjį parašą ar PIN kodų generatorių.

„Swedbank“ pristatė ir kitą naują paslaugą – nuo šiol turint ar naujai sudarius tam tikros rūšies gyvybės draudimo sutartį su „Swedbank Life Insurance SE“ tėvai turės galimybę gauti profesionalią pagalbą patyčių atveju. Vaikui susidūrus su patyčiomis, tėvai gali registruoti šį atvejį ir per vienerius metus pasinaudoti iki 12 nemokamų psichologo konsultacijų, kurias padengs draudimo bendrovė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas