„Swedbank“ siunčia svarbų perspėjimą savo klientams: klientai gali susidurti su tam tikrai nepatogumais, paaiškino ir to priežastis

Pranešimas spaudai

2023-05-10, 14:00

5 komentarai (-ų)

Nors praėjusieji metai sukūrė geopolitinio ir ekonominio neapibrėžtumo aplinką, „Swedbank“ rezultatai rodo, kad bankas ir toliau sėkmingai išlaiko savo kryptį, siūlydamas fiziniams ir verslo klientams patikimus, tvarius ir šiuolaikiškus finansinius sprendimus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Swedbank“ siunčia svarbų perspėjimą savo klientams: klientai gali susidurti su tam tikrai nepatogumais, paaiškino ir to priežastis

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Swedbank“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – duomenų bazių atnaujinimo procesas.

Pranešama, jog gegužės 11 dieną, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, „Swedbank“ planuoja vykdyti reguliarų IT sistemų atnaujinimą. Dėl atnaujinimo darbų gali trumpam sutrikti kai kurios banko teikiamos paslaugos.

Duomenų bazių atnaujinimo metu „Swedbank“ išduotos mokėjimo kortelės gali būti aptarnaujamos su trumpalaikiais trikdžiais nuo 00:00 iki 4:30 val.

Interneto bankas ir privatiems, ir verslo klientams duomenų bazių atnaujinimo metu tarp 00:00 ir 4:30 val. gali veikti su trikdžiais, atnaujinimo darbų metu klientai bus nukreipiami į informacinį puslapį apie atliekamus darbus.

5 komentarų

Liepa

Sutriko pinigų gavimas , Kauno raj , nėra nė kam pasakyti . Norint susisiekti reikia važiuoti į Akropolį ,Mega , ar Molas .🤫🤔😔🤯😧😱😖😆😁😅

Juozapas

Juk turi kaip nors pasiteisinti, jiems dar negana. Aptarnavimo bent Raseiniuose tai atleisk dieve, tvarte kartais geriau

Violeta

Galimi trikdžiai ir dėl magnetinės audros,kuri 11d.žadama 5 balų stipumo

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas