Tai privalu žinoti kiekvienam „Luminor“ klientui: bankas praneša apie galimus sutrikimus, sužinokite, kas čia vyksta

Pranešimas spaudai

2024-03-23, 07:55

0 komentarų

„Luminor“ yra vienas pirmųjų bankų Baltijos šalyse, savo klientams pasiūlęs galimybę lengvai ir greitai atsidaryti sąskaitą vaikui net ir nevykstant į banko skyrių, o tiesiog pasinaudojant interneto banku.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tai privalu žinoti kiekvienam „Luminor“ klientui: bankas praneša apie galimus sutrikimus, sužinokite, kas čia vyksta

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Luminor“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – techninės priežiūros darbai.

Banko išplatintame pranešime teigiama, jog nuo kovo 23 dienos 23:30 val. iki kovo 24 dienos 03:00 val. vyks suplanuoti techniniai darbai. „Luminor“ pažymi, jog tuo metu neveiks internetinis bakas, o taip pat ir mobilioji programėlė.

Banko klientai, minėtu periodu, neturės galimybės apsipirkti elektroninėse parduotuvėse ir identifikuotis partnerių puslapiuose. Jeigu turite suplanavę kažkokių veiklų minėtuoju laikotarpiu – rekomenduojame tai padaryti anksčiau arba kitą dieną.

„Luminor“ atkreipia dėmesį ir į tai, jog bankomatai ir mokėjimų kortelės veiks kaip įprasta, o šie techninės priežiūros darbai nėra susiję su pastarųjų veikimu. Tai reiškia, kad jūs be problemų galėsite naudotis bankomatais ar atsiskaityti savo turima kortele.

Verta pastebėti, jog apie analogiškus sutrikimus skelbė ir praėjusią savaitę. „Luminor“ klientai su laikinais nepatogumais susidūrė ir vasario 25 ir 14 dienomis, o taip pat ir kelis kartus sausio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas