Turintys seną išmanųjį telefoną, turėtų suklusti – netrukus nebegalėsite naudotis daugelio pamėgta pokalbių ir susirašinėjimų programėle, sužinokite, ką daryti

Lukas Snarskis

2024-02-26, 13:01

8 komentarai (-ų)

Prieš keletą metų į „Facebook”, dabar jau „Meta“, rankas patekusi „WhatsApp” yra viena populiariausių mobiliųjų įrenginių susirašinėjimo programėlių. Ši paslauga per kelerius metus sugebėjo taip stipriai įsiskverbti į mūsų aplinką, kad jos vartotojams, dažnai net ir norint, nepavyksta pasirinkti kitų alternatyvų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Turintys seną išmanųjį telefoną, turėtų suklusti – netrukus nebegalėsite naudotis daugelio pamėgta pokalbių ir susirašinėjimų programėle, sužinokite, ką daryti

„WhatsApp“ vartotojai netrukus sulauks tam tikrų pokyčių, kurie gali nepatikti senų telefonų savininkams. Jau nuo kovo 1 dienos, susirašinėjimo programėlė nebeveiks senuose „Android“ įrenginiuose.

Pranešama, jog nuo kovo pirmos dienos „WhatsApp“ taps neprieinama tiems vartotojams, kurių įrenginyje veikia senesnė nei „Android 5.0“ operacinės sistemos versija. Šiuo metu tokia platformos versija naudojama 3,73 proc. visų „Android“ įrenginių.

Pokalbių ir susirašinėjimo programėlė dažnai gauna įvairius atnaujinimus, o kartais senesni telefonai jau tampa nebesuderinami. Žinoma, tarp prieigą prie „WhatsApp“ prarasiančių telefonų nerasime naujausių modelių, o sąraše – išskirtinai seni įrenginiai.

Tai yra ganėtinai normali praktika, kadangi senesniuose modeliuose sudėtinga užtikrinti tinkamą programėlės veikimą, o taip pat ir vartotojų saugumą. Tai reiškia, jog norint ir toliau naudotis „WhatsApp“ – teks įsigyti naują išmanųjį telefoną.

8 komentarų

X

Uztat itin tinkami skaitmeninei kontrolei ir big data analizei reikalingu duomenu masiniam rinkimui. Juk 90 proc. Sudeda varneles ir suteikia prieigas net nesigilindami prie ko. Kas skaite tas sutartis savo irenginyje pries sutikdamas? Padarytu normaliao ne butaforine apklausa. Beje daznai galimybe nesutikti yra formali ar net fiktyvi. Kaip ir su ikyriomis reklamomis. Mygtukas neveikia, nesimato, matosi bet paspaudus kaip tik ir atsidaro reklama. Ir tik po trecio karto issijungia. Netycia cia. Sutapimai skias. Kiek zmoniu turi laikoieskot teisybes kai busto kreditus reik moket? Netuturi. Ir taijau beveik gresme saugumui.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas