„Viaplay“ platformoje – karštos naujienos: jau dabar galite pamatyti ilgai lauktą fantastinę dramą ir kalėdines istorijas

Pranešimas spaudai

2022-12-17, 16:35

0 komentarų

Gruodžio mėnesį srautinės transliacijos platformos „Viaplay“ žiūrovai gali rasti ilgai lauktą, Venecijos kino festivalyje kritikų įvertintą fantastinę dramą „The Kingdom Exodus“. Be šios premjeros, „Viaplay“ žiūrovai galės rinktis ir naujus kalėdinius bei dokumentinius filmus ir serialus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Viaplay“ platformoje – karštos naujienos: jau dabar galite pamatyti ilgai lauktą fantastinę dramą ir kalėdines istorijas

Gruodžio pradžioje „Viaplay“ vartotojus pasitiko su garsaus danų kino režisieriaus Lars von Trier (žinomas dėl tokių filmų kaip „Nimfomanė“, „Antikristas“, „Namas, kurį pastatė Džekas“) fantastine drama „The Kingdom Exodus“. Jos epicentre – lunatikė Karen (vaidina aktorė Bodil Jørgensen), kuri netikėtai, miegodama, atranda vartus į karalystę, kurioje jos laukia kova tarp gėrio ir blogio.

Šį serialą įkvėpė kultine kino klasika tapęs ankstesnis Larso von Trier kūrinys „The Kingdom“, kurio istoriją režisierius tęsia naujame seriale. „The Kingdom Exodus“, kaip ir pirmajame „The Kingdom“, netrūks siaubo, antgamtinių jėgų apraiškų, įtampos bei juoko. Seriale vadina garsūs danų ir švedų aktoriai, tokie kaip Bodil Jørgensen, Lars Mikkelsen, Mikael Persbrandt, Alexander Skarsgård ir kiti.

Tarp kitų premjerų – originalus „Viaplay“ filmas „Gold Run“ (liet. Aukso gabenimas). Ši drama paremta tikra istorija, kai liepos 9 d., 1940 m. Vokietija okupavo Norvegiją, o vienu iš pagrindinių jos taikinių tapo aukso atsargos. „Gold Run“ pasakoja apie tai, kaip keliems itin drąsiems asmenims pavyko iš Norvegijos saugiai transportuoti 55 tonas aukso, kad šis nepapultų į okupantų rankas.

Gruodžio 26 d. „Viaplay“ pasirodys kito originalaus filmo „R.S.V.P“ premjera. Tai – romantinė komedija pasakojanti apie devynias skirtingas šventes ir vakarėlius, kurių epicentre – viena šeima ir jų santykiai.

Artėjant šventiniam laikotarpiui, vartotojai srautinės transliacijos platformos asortimente galės rasti ir kalėdinių istorijų, tarp kurių – daugelio žiūrovų pamėgta, romantinė komedija „Love actually“ (liet. Tegyvuoja meilė), atskleidžianti aštuonių skirtingų porų santykių peripetijas ir jų kasdienybę įtemptu metu – likus mėnesiui iki Kalėdų. Nuo gruodžio 16 d. kalėdinių filmų ir serialų asortimentas taip pats pasipildys šiomis naujienomis: „Joy For Christmas“, „The Great Christmas Switch“, „Christmas Is You“, „A Christmas Star“, „Royally Wrapped for Christmas“, „A Lot Like Christmas“, „When Hope Calls Christmas“, „Jingle Bell Princess Much Ado about Christmas“, „The Winter Palace“.

Žiūrovų taip pat lauks nauji dokumentiniai kūriniai – serialas su tarptautiniu modeliu Cara Delavigne „Planet sex with Cara Delavigne“, trijų serijų serialas apie Sergėjaus Skripalio ir jo dukros Julijos apnuodijimą „Salisbury poisonings“ bei tikra istorija apie dar vis neišaiškintą bylą dėl vieno žiauriausių Kanados žudikų „Santa Clause: the serial killer“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas