„WhatsApp“ programėlė pasipildė naujomis galimybėmis: nuo šiol vartotojai gali paįvairinti savo tekstines žinutes naujomis formatavimo galimybėmis

Tomas Eidukevičius

2024-03-01, 15:01

0 komentarų

„WhatsApp“ yra viena populiariausių susirašinėjimo programėlių pasaulyje, turinti daugiau nei 2 milijardus aktyvių vartotojų. Tai tapo labai gera priemone pokalbiams.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„WhatsApp“ programėlė pasipildė naujomis galimybėmis: nuo šiol vartotojai gali paįvairinti savo tekstines žinutes naujomis formatavimo galimybėmis

Programėlės kūrėjai dabar pristato naujas funkcijas, kurios „WhatsApp“ naudotojams suteiks naujų teksto formatavimo parinkčių. Iki šiol jau galėjote naudoti paryškintą, pasvirusį, perbrauktą ir vienspalvį tekstą, tačiau dabar vartotojai turės daugiau galimybių.

Skelbiama, jog „Android“, „iOS“ ir internetinėje „WhatsApp“ versijoje bus galima naudoti sąrašus su paryškinimais, numeruotus sąrašus, blokines kabutes ir eilutės kodo formatavimą. Kiek anksčiau tokia galimybė buvo testavimo stadijoje.

Aukščiau pateiktame paveikslėlyje galite matyti tvarkingai suskirstytas naujovės ir kaip galite naudoti šias formatavimo parinktis. Kaip matote, jas visas labai lengva išsikviesti, kai atsiranda poreikis.

Norėdami „WhatsApp“ žinutėje sudaryti sąrašą su punktais, tiesiog prieš tekstą įrašykite simbolį „-„, po kurio seka tarpas, o tada vis papildykite sąrašą naujais elementais, skalaudami ir kartodami. Tas pats pasakytina ir apie numeruotus sąrašus, tik šiuo atveju po numerio pridedamas taškas ir tarpas - pvz: „1.“ , tada „2.“ ir t. t.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas