„Windows“ kompiuterių savininkams daugiau tokios progos gali ir nebūti: prasideda Velykiniai išpardavimai, kurie leis pasirūpinti legalia programine įranga už itin žemą kainą!

Partnerio turinys

2023-04-04, 14:25

1 komentaras

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Naujų variantų išleidimai dažnai turi blogų naujienų tiems, kurie naudojasi senesnėmis versijomis, o dabar blogos naujienos pasiekė didžiulę „Windows“ vartotojų dalį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Windows“ kompiuterių savininkams daugiau tokios progos gali ir nebūti: prasideda Velykiniai išpardavimai, kurie leis pasirūpinti legalia programine įranga už itin žemą kainą!

„Microsoft“ dar visai neseniai nutraukė „Windows 7“ ir „Windows 8“ operacinės sistemos versijų palaikymą, o dabar ruošiasi dar vienam žingsniui. Pasirodo, jog bendrovės atstovai atnaujino „Windows 10“ puslapį, kas rodo, jog netrukus taps nebeįmanoma atsisiųsti šios operacinės sistemos iš oficialios „Microsoft“ svetainės. Tai reiškia, kad vartotojams liks tik viena opcija – įsigyti „Windows 11“. Tai turėtų nepatikti daugeliui.

Tačiau sprendimą tam turi mūsų partneriai „Godeal24“, kurie pradeda Šv. Velykų progai paminėti skirtus išpardavimus. Tai leis jums įsigyti ne tik „Windows 10 Pro“ operacinės sistemos registracijos kodą vos nuo 6,12 eurų, bet ir „Microsoft Office 2021“ pakuotę, kurios kaina siekia vos 13,05 eurus. Visus išpardavimų pasiūlymus galite rasti paspaudę čia, o žemiau pateikiame daugiausiai dėmesio susilaukiančių produktų kainas ir nuorodas, norint juos įsigyti.

Puikūs „Windows 10“ ir „Windows 11“ pasiūlymai

Ar prieš kelerius metus būtumėte galėję pagalvoti, kad naujausios „Windows” operacinės sistemos licencija kainuos mažiau nei keletas kavos puodelių? Bet kuriuo atveju, tai ne utopija, o realybė. Paspaudę šią nuorodą, „Windows 10 Pro” įsigysite vos už 7,25 eurus.

Ir tai tikrai ne vienintelis pasiūlymas, kurį rekomenduojame išnaudoti. Žemiau pateikiame daugiau „Godeal24“ akcijų:

Mūsų partneriai „Godeal24“ turi ir daugiau įvairiausių pasiūlymų. Žemiau galite rasti „Microsoft“ produktų pakuotes, kurioms dabar taip pat yra taikomos specialios kainos:

Nuolaidos iki 50 proc. įvairiems „Windows“ produktams su nuolaidos kodu SGO50:

>>> Peržiūrėti daugiau pasiūlymų

Įvairiausi įrankiai jūsų kompiuteriai, kuriuos privalu įsigyti!

Verta paminėti ir tai, jog „Godeal24“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų. Čia jūs galite rasti ir įvairiausių įrankių, kurie padės prižiūrėti tvarką jūsų kompiuteryje. Žemiau rasite geriausius pasiūlymus šiuo klausimu:

>>> Peržiūrėti daugiau pasiūlymų

Apie pardavėją

GoDeal24.com yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100% legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus - mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal”, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo GoDeal24.com licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į „Spam“ aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas