„YouTube“ nutraukia dar vieną savo eksperimentą: programėlėje netrukus neliks galimybės žaisti žaidimų, tačiau išlieka vienas nežinomasis

Arnas Balčiūnas

2024-03-31, 19:55

0 komentarų

„YouTube“ neabejotinai yra viena populiariausių ir plačiausiai naudojamų paslaugų, kurią „Google“ siūlo savo vartotojams. Platformoje dažnai pateikiama vis daugiau naujų galimybių. Kartais nutinka taip, jog kai kurios naujovės nesulaukia sėkmės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„YouTube“ nutraukia dar vieną savo eksperimentą: programėlėje netrukus neliks galimybės žaisti žaidimų, tačiau išlieka vienas nežinomasis

Dar praėjusiais metais „YouTube“ platformoje atsirado nauja paslauga, kuri yra žinoma kaip „Playables“. „Playables“ atsiduria naujame „YouTube“ programėlės skirtuke, o čia rasite įvairiausius arkadinius žaidimus. Ši galimybė prieinama „Premium“ prenumeratos turėtojams.

Iki šiol tokia galimybė „YouTube“ platformoje veikė kaip savotiškas eksperimentas, tačiau jau kovo 28 dieną tokia funkcija bus panaikinta. Ši funkcija, kuria gali naudotis „Android“ ir „iOS“ telefonų, o taip pat ir kompiuterių naudotojai, leidžia žaisti žaidimus „YouTube“ programėlėje jų nesisiunčiant ir nemokant jokių papildomų mokesčių.

„YouTube“ periodiškai testuoja įvairias eksperimentines funkcijas, kad sužinotų jų galimybes, pavyzdžiui, naują užrakinimo ekraną, jog būtų išvengta atsitiktinių bakstelėjimų arba pagreitintas vaizdo įrašų atkūrimas. Kai kurios eksperimentinės galimybės patenka į stabilią versiją, o kai kurios gali niekada neišvysti dienos šviesos.

Tiesa, kol kas nėra tiksliai žinoma ar „Playables“ išnyks visam laikui. Kaip pažymi „Android Authority“, ši eksperimentinė funkcija dar nuo atsiradimo turėjo nustatytą terminą, kiek laiko ji bus testuojama. Būtent tokia diena ir yra kovo 28. Ar ji vėliau bus pristatyta visiems vartotojams – išlieka neaišku.

Verta prisiminti ir tai, jog „YouTube“ neseniai pristatė atnaujintą vaizdo įrašų grotuvo sąsają savo televizijos programėlėje, todėl žiūrint vaizdo įrašus lengviau skaityti komentarus. Transliavimo milžinė dabar reikalauja, kad kūrėjai pridėtų etiketes prie tikroviškai atrodančio turinio, sukurto naudojant dirbtinį intelektą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas