Gudrybė, kurią privalo žinoti kiekvienas apsiperkantis „Aliexpress“: labai paprastas triukas leis sutaupyti bei gauti prekes žymiai greičiau nei įprastai

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Gudrybė, kurią privalo žinoti kiekvienas apsiperkantis „Aliexpress“: labai paprastas triukas leis sutaupyti bei gauti prekes žymiai greičiau nei įprastai

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Niekam ne paslaptis, jog šio kiniškoje platformoje galima rasti ir daugybę prekių, kurios atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Tačiau kaip jas surasti? Šiandien pateikiame jums trumpą gidą kaip rasti norimas „Aliexpress“ iš Europos sandėlių.

Pirmas dalykas ką jums reikia padaryti – apsilankyti „Aliexpress“ platformoje, kurią rasite paspaudę čia. Tuomet į paieškos laukelį įvedame norimo produkto pavadinimą, sakykim, kad mes ieškome „OnePlus 11“ išmaniojo telefono. Tuomet jūsų internetinės naršyklės adresų juostoje turėtumėme matyti štai tokią nuorodą:

Norint, kad mums būtų atvaizduojami tik tie produktai, kurie yra Europos sandėliuose – reikia pridėti papildomą filtrą, kuris „Aliexpress“ platformoje nėra viešai matomas. Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“. Šis kodas nurodo, kad būtų rodomos tik tos prekės, kurios atkeliauja iš Prancūzijos (FR) sandėlių.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

Kaip rasti „Aliexpress“ prekes iš Europos sandėlių?

  1. Keliaujame į „Aliexpress“ parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia;
  2. Paieškoje susirandame norimą prekę arba atsidarome norimą kategoriją;
  3. Puslapio nuorodoje, kurią matome naršyklės viršuje, pridedame „&shipFromCountry=XX“ kodą;
  4. XX pakeičiame į norimos šalies kodą – FR, ES, PL, BE arba IT.
  5. Dabar matome tik tas prekes, kurios yra mūsų pasirinktos šalies sandėliuose.

Tiesa, norint pasinaudoti šiuo triuku – rekomenduojame naudoti savo kompiuterį, nes programėlėje matyti prekes, kurios yra Europos sandėliuose yra ganėtinai problematiška. Žinoma, galima naudoti naršyklę telefone. Tokiu atveju šis metodas taip pat veiks be jokių problemų. Tiesa, pakeitus filtravimo nustatymus ar perėjus į kitą puslapį - būtina ir vėl pridėti aukščiau minėtą kodą su norimos šalies kodu.

Verta pastebėti, kad tokia gudrybė leis rasti tik tas prekes, kurios jau yra Europoje, o tai reiškia, kad esant brangesniam daiktui nereikės mokėti papildomų mokesčių. Žinoma, europietiškuose sandėliuose laikomi produktai mus pasiekia žymiai greičiau nei siunčiantis tiesiai iš Kinijos, kas yra dar vienas didelis privalumas, apsiperkant „Aliexpress“ platformoje.

Priminsime ir tai, jog pirmadienį „Aliexpress“ platformoje prasideda bene didžiausi šių metų išpardavimai, kurie skirti paminėti 13 internetinės prekybos vietos gimtadienį. O tai – puiki proga įsigyti norimus produktus už specialią kainą bei sutaupyti papildomai. Visą savaitę, iki kovo 26 dienos, „Aliexpress“ vyks įvairūs išpardavimai.

Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

Tokių išpardavimų „Aliexpress“ platformoje jau nebuvo seniai, o jums tai leis įsigyti įvairiausių produktų už itin žemą kainą, kai kuriais atvejais tiesiog už centus. Žemiau pateikiame tuos produktus, kurie sulaukė daugiausiai mūsų dėmesio, galbūt kažką naudingo rasite ir jūs.

9 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Gintautas

Sveiki, ką daryti tokiu atvėju. Netyčia paspaudžiau patvirtinimą, kad siunta pristayta , bet siuntos negaunu

Ramūnas

Iš patirties galiu pasakyti - jei perkate iš europos sandėlio, tai dar nereiškia kad kinas išsiųs iš to sandėlio. Būna kad vistiek iš Kinijos išsiunčia.

Pirk prekę kinietišką

Galiu nuraminti abejojančius. Kol prekių negaunate, pardavėjas negauna pinigų, nes visi piniginiai pervedimai atliekami tiesiogiai per Aliexpress. Taip pat ir su garantija: Aliexpress įsipareigoja teikti 1 metų garantiją. Ir kas bene svarbiausia: visi muitai jau yra sumokėti ir perkant iki 150€ jokių problemų su muitine nekils. Perkant brangesnes prekes gerai pagalvočiau, ar apsimoka! Tokiu atveju prekės turėtų keliauti tiesiogiai iš EU sandėlių. Matyt straipsniukas ir skirtas tokiems pirkėjams. P.S. Amazon pilna kinietiškų pardavėjų. Ir pilna kinietiškų feikinių padielkių. Taigi, Aliexpress ne ką blogiau už Amazon.

Mc bygis

Eik su kinietiškos kokybės filtrais. Jei kam reikėtų - tuos filtrus padarytų pats aliexpress. O jam nusišvilpt ant visos europos, kaip kad ir ant daiktų kokybės - garantijos dažniausiai nulinės, nors ir ką parašys jie. Geriau iš lenko pirkti nei iš kiniečio. Lenkas turi eu įsipareigojimus vykdyti.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas