Gudrybė, kurią privalo žinoti kiekvienas apsiperkantis „Aliexpress“: labai paprastas triukas leis sutaupyti bei gauti prekes žymiai greičiau nei įprastai

Lukas Snarskis

2023-03-22, 11:51

9 komentarai (-ų)

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Gudrybė, kurią privalo žinoti kiekvienas apsiperkantis „Aliexpress“: labai paprastas triukas leis sutaupyti bei gauti prekes žymiai greičiau nei įprastai

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Niekam ne paslaptis, jog šio kiniškoje platformoje galima rasti ir daugybę prekių, kurios atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Tačiau kaip jas surasti? Šiandien pateikiame jums trumpą gidą kaip rasti norimas „Aliexpress“ iš Europos sandėlių.

Pirmas dalykas ką jums reikia padaryti – apsilankyti „Aliexpress“ platformoje, kurią rasite paspaudę čia. Tuomet į paieškos laukelį įvedame norimo produkto pavadinimą, sakykim, kad mes ieškome „OnePlus 11“ išmaniojo telefono. Tuomet jūsų internetinės naršyklės adresų juostoje turėtumėme matyti štai tokią nuorodą:

Norint, kad mums būtų atvaizduojami tik tie produktai, kurie yra Europos sandėliuose – reikia pridėti papildomą filtrą, kuris „Aliexpress“ platformoje nėra viešai matomas. Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“. Šis kodas nurodo, kad būtų rodomos tik tos prekės, kurios atkeliauja iš Prancūzijos (FR) sandėlių.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

Kaip rasti „Aliexpress“ prekes iš Europos sandėlių?

  1. Keliaujame į „Aliexpress“ parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia;
  2. Paieškoje susirandame norimą prekę arba atsidarome norimą kategoriją;
  3. Puslapio nuorodoje, kurią matome naršyklės viršuje, pridedame „&shipFromCountry=XX“ kodą;
  4. XX pakeičiame į norimos šalies kodą – FR, ES, PL, BE arba IT.
  5. Dabar matome tik tas prekes, kurios yra mūsų pasirinktos šalies sandėliuose.

Tiesa, norint pasinaudoti šiuo triuku – rekomenduojame naudoti savo kompiuterį, nes programėlėje matyti prekes, kurios yra Europos sandėliuose yra ganėtinai problematiška. Žinoma, galima naudoti naršyklę telefone. Tokiu atveju šis metodas taip pat veiks be jokių problemų. Tiesa, pakeitus filtravimo nustatymus ar perėjus į kitą puslapį - būtina ir vėl pridėti aukščiau minėtą kodą su norimos šalies kodu.

Verta pastebėti, kad tokia gudrybė leis rasti tik tas prekes, kurios jau yra Europoje, o tai reiškia, kad esant brangesniam daiktui nereikės mokėti papildomų mokesčių. Žinoma, europietiškuose sandėliuose laikomi produktai mus pasiekia žymiai greičiau nei siunčiantis tiesiai iš Kinijos, kas yra dar vienas didelis privalumas, apsiperkant „Aliexpress“ platformoje.

Priminsime ir tai, jog pirmadienį „Aliexpress“ platformoje prasideda bene didžiausi šių metų išpardavimai, kurie skirti paminėti 13 internetinės prekybos vietos gimtadienį. O tai – puiki proga įsigyti norimus produktus už specialią kainą bei sutaupyti papildomai. Visą savaitę, iki kovo 26 dienos, „Aliexpress“ vyks įvairūs išpardavimai.

Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

Tokių išpardavimų „Aliexpress“ platformoje jau nebuvo seniai, o jums tai leis įsigyti įvairiausių produktų už itin žemą kainą, kai kuriais atvejais tiesiog už centus. Žemiau pateikiame tuos produktus, kurie sulaukė daugiausiai mūsų dėmesio, galbūt kažką naudingo rasite ir jūs.

9 komentarų

Gintautas

Sveiki, ką daryti tokiu atvėju. Netyčia paspaudžiau patvirtinimą, kad siunta pristayta , bet siuntos negaunu

Ramūnas

Iš patirties galiu pasakyti - jei perkate iš europos sandėlio, tai dar nereiškia kad kinas išsiųs iš to sandėlio. Būna kad vistiek iš Kinijos išsiunčia.

Pirk prekę kinietišką

Galiu nuraminti abejojančius. Kol prekių negaunate, pardavėjas negauna pinigų, nes visi piniginiai pervedimai atliekami tiesiogiai per Aliexpress. Taip pat ir su garantija: Aliexpress įsipareigoja teikti 1 metų garantiją. Ir kas bene svarbiausia: visi muitai jau yra sumokėti ir perkant iki 150€ jokių problemų su muitine nekils. Perkant brangesnes prekes gerai pagalvočiau, ar apsimoka! Tokiu atveju prekės turėtų keliauti tiesiogiai iš EU sandėlių. Matyt straipsniukas ir skirtas tokiems pirkėjams. P.S. Amazon pilna kinietiškų pardavėjų. Ir pilna kinietiškų feikinių padielkių. Taigi, Aliexpress ne ką blogiau už Amazon.

Lukas Snarskis

Labai geras komentaras! Tekstas ir skirtas tiems, kurie ieško, tarkim, telefonų, kurie dažniausiai kainuoja daugiau nei 150 eurų.

Vilius

Kai laukiamos prekės dingsta pakeliui

Ramūnas

Brangesnės prekės siunčiamos registruotu paštu ir niekur nedingsta, o pigios už kelis eurus būna kad dingsta, bet labai retai.

Mc bygis

Eik su kinietiškos kokybės filtrais. Jei kam reikėtų - tuos filtrus padarytų pats aliexpress. O jam nusišvilpt ant visos europos, kaip kad ir ant daiktų kokybės - garantijos dažniausiai nulinės, nors ir ką parašys jie. Geriau iš lenko pirkti nei iš kiniečio. Lenkas turi eu įsipareigojimus vykdyti.

Lukas Snarskis

Tai nenori neperki. Kam čia dabar verkti tuose komentaruose?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas