Norite nemokamai žiūrėti „YouTube“ įrašus be jokių trikdžių? Penki paprasti būdai, kurie apeis visus ribojimus ir paslėps visas reklamas, sužinokite kaip

Lukas Snarskis

2023-11-25, 18:30

6 komentarai (-ų)

Daugelis internetų įsitikinę, jog reklamų blokavimo įrankiai yra būtini, siekiant saugiai, patogiai ir efektyviai naršyti internete. Patogumas ir efektyvumas – vieni svarbiausių aspektų, naršant tokiose svetainėse kaip „YouTube“, o reklamos gali tapti ir itin įkyriu reiškiniu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Norite nemokamai žiūrėti „YouTube“ įrašus be jokių trikdžių? Penki paprasti būdai, kurie apeis visus ribojimus ir paslėps visas reklamas, sužinokite kaip

„Google“ jau kuris laikas kovoja su tais vartotojais, kurie naudojasi „YouTube“ platforma su įjungta reklamų blokavimo priemone. Šiandien yra žymiai sudėtingiau įveikti taikomas priemones ir vis daugiau šios vaizdo įrašų platformos lankytojų priversti ieškoti alternatyvų arba įsigyti mokamą prenumeratą.

Internautai vis aktyviau ieško būdų, kaip galėtų įveikti „Google“ ir „YouTube“ komandų taikomas priemones. Šiandien pateikiame jums 5 galimus metodus, kurie, be didesnių pastangų, leis apeiti platformoje taikomą reklamos blokavimo priemonių draudimą. Tiesa, nei vienas iš šių metodų nėra 100 proc. veiksmingas ir gali nesuveikti.

Naudokite aukščiausios klasės reklamų blokavimo įrankį

Vienas iš paprasčiausių sprendimų – naudoti tinkamą reklamų blokavimo įskiepį savo naršyklėje. Mūsų rekomendacija – įsidiegti „Total Adblock“ įskiepį. Šis papildinys prieinamas „Android“ platformoje, o taip pat ir daugelyje kompiuterinių naršyklių. Tarp jų patenka „Google Chrome“, „Firefox“ ir „Microsoft Edge“.

Norėdami parsisiųsti „Total Adblock“ – spauskite čia. Įsidiegus šį įrankį jums reikės užsiregistruoti ir prisijungti prie savo paskyros, o tuomet belieka tik įjungti reklamų blokavimą. Viskas labai paprasta ir bent jau šiuo metu tai veikia be didesnių problemų.

Dar vienas privalumas – reklamas užblokuosite ne tik „YouTube“ platformoje, bet ir daugelyje kitų internetinių svetainių. Taigi, tai sprendimas, kuris naudingas ne tik tiems, kurie nori žiūrėti vaizdo įrašus be jokių trukdžių.

Išjunkite „Javascript“ veikimą „YouTube“ platformoje

Šitas būdas gali būti itin veiksmingas, jeigu naudojate reklamų blokavimo įskiepį, o tuo pačiu išjungiate ir „Javascript“ veikimą. Tai labai paprasta atlikti daugelyje naršyklių, o mes pateikiame informaciją kaip išjungti tokių skriptų veikimą „Google Chrome“, „Mozilla Firefox“ bei kitose naršyklėse.

Javascript išjungimas „Google Chrome“ naršyklėje:

  1. Nukopijuokite nuorodą, kuri aptiko reklamų blokavimo įrankį;
  2. Dešiniajame naršyklės kampe spauskite ant trijų vertikalių taškelių;
  3. Pasirinkite Settings;
  4. Spauskite Privacy and security ir tuomet pasirinkite Site settings;
  5. Susiraskite Javascript
  6. Prie užrašo Not allowed to use Javascript spauskite Add;
  7. Įklijuokite anksčiau nukopijuotą nuorodą;
  8. Grįžkite į ankstesnį puslapį ir jį perkraukite.

Javascript išjungimas „Opera“ naršyklėje:

  1. Pasirinkite Preferences;
  2. Tuomet spaudžiame Settings, renkamės Advanced
  3. Spaudžiame Site Settings ir pasirenkame JavaScript
  4. Leidžiame blokuoti Javascript, o žemiau reasite sekciją specify the allowed or blocked websites.

Javascript išjungimas „Firefox“ naršyklėje:

Jeigu naudojate „Mozilla Firefox“ – rekomenduojame įsidiegti „Disable Javascript“ papildinį, kurį rasite paspaudę čia. Kuomet jį įdiegsite, galėsite išjungti visus skriptus mygtuko paspaudimu. Lengva ir greita.

Javascript išjungimas „Microsoft Edge“ naršyklėje:

  1. Dešiniajame naršyklės kampe spauskite ant trijų vertikalių taškelių;
  2. Pasirinkite Settings;
  3. Spauskite Cookies and Site Permissions;
  4. Įveskite Javascript
  5. Išjunkite opciją Javascript, kas blokuos visų puslapių skriptus arba įveskite specifines nuorodas.

Įjunkite integruotą „Distill Page“ funkciją

Ši gudrybė padės tiems, kurie naudojasi „Google Chrome“ naršykle. Jeigu naudojate būtent ją – tuomet jums reikėtų įjungti „Distill Page“ galimybę, kas leis įjungti reklamų blokavimo įrankį visam laikui.

Įjungus šią galimybę, puslapio turinys bus išskaidytas iki esminių dalykų, todėl reklamos blokavimo aptikimas bus panaikintas. Atminkite, kad tai gali turėti įtakos puslapio išdėstymui.

Norėdami įjungti šią galimybę „Google Chrome“ naršyklėje, jums reikia:

  1. Adresų įvesties juostoje suvedame chrome://flags/#enable-reader-mode;
  2. Renkamės Enabled prie punkto Enable Reader Mode

Atlikus šiuos veiksmus tereikia nukeliauti į norimą internetinį puslapį ir jeigu bus prašoma išjungti reklamų blokavimo įrankį – spaudžiame naršyklės viršuje esančius tris taškus ir ten pasirenkame Distill page.

Naudokite vartotojo scenarijų tvarkyklę

Dar vienas variantas – naudoti scenarijų tvarkykles, kurios skirtos tam, jog tvarkytų puslapiuose veikiančius skriptus ir įveiktų bet kokią reklamų blokavimo priemonių draudimą. Tarp populiariausių pasirinkimų – „Tampermonkey“ ir „Greasemonkey“.

Šiuos įskiepius galite rasti savo interneto naršyklės papildinių kataloge, o jie jau pasirūpins, kad jokios priemonės nekliudytų žiūrėti norimų „YouTube“ vaizdo įrašų be reklamų. Verta paminėti ir tai, jog šie plėtiniai nedaro visiškai jokios įtakos puslapio išdėstymui, todėl jais naudotis yra ne tik naudinga, bet ir patogu.

Naudokite naršyklėse esantį skaitymo režimą

Vėlgi, jeigu naudojate „Chrome“ arba kitą naršyklę, kuri palaiko skaitymo režimą (angl. Reading Mode), tuomet jums tereikia įgalinti tokią galimybę. Tai pašalins iš puslapio visą nereikalingą informaciją, įskaitant reklamavimo blokavimo įrankių aptikimą.

Skaitymo režimas blokuoja įvairiausius skriptus, kurie veikia internetinėje svetainėje, o būtent tokiu būdu ir yra aptinkamos reklamas blokuojančios priemonės. Jeigu jūsų naršyklė neturi integruoto skaitymo režimo, tuomet galite paieškoti tam skirto papildinio.

6 komentarų

123

Total Adblock veikė vieną dieną. Po to vel viskas kaip buvo. Eina nx tos reklamos, linkiu , kad išdvėstų visi jų kūrėjai.

Goželis

vienintelis variantas kaip žiūrėti be reklamų, nusipirkti Premium. Kiek galima duoti rekomendacijas kaip kažką pavogti...

Augis’

geras straipsnis- aiškina kaip pavogti. Reklamos žiūrėjimas tai užmokestis už turinį. Googlė juk moka vaizdelių autorims. Nenori reklamų- prenomeruok premium ir žiūrėk legaliai.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas