J.Bideno ir Ukrainos prezidento telefoninių pokalbių subtilybės: V.Zelenskio pareiškimai įsiutino JAV prezidentą, sužinokite kodėl

NBCNEWS.COM

2022-11-04, 07:15

0 komentarų

Telefoninio pokalbio metu birželio mėnesį JAV prezidentas Bidenas Zelenskiui informavo, kad ką tik paskyrė 1 mlrd. JAV dolerių vertės papildomą pagalbą, tačiau Ukrainos prezidentas toliau vardino reikalingą papildomą pagalbą. Tai, neabejotinai, įsiutino JAV prezidentą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
J.Bideno ir Ukrainos prezidento telefoninių pokalbių subtilybės: V.Zelenskio pareiškimai įsiutino JAV prezidentą, sužinokite kodėl

Tokie pokalbiai tarp prezidento Joe Bideno ir Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio tapo įprasti nuo tada, kai JAV paskelbė apie naują karinės pagalbos paketą Kijevui.

Tačiau, pasak keturių žmonių, susipažinusių su skambučių turiniu, birželio mėnesį įvykęs telefoninis pokalbis tarp dviejų lyderių buvo kitoks nei ankstesni. J.Bidenas vos nebaigė pasakyti V.Zelenskiui, kad ką tik paskyrė dar vieną milijardą JAV dolerių karinės pagalbos Ukrainai, kai V.Zelenskis pradėjo vardyti visą papildomą pagalbą, kurios jam dar reikia ir kurios negauna. J.Bidenas tuomet prarado savitvardą, informuoja su skambučiu susipažinę asmenys.

Joe Bideno ir Volodymyro Zelenskio pokalbis

„Amerikos žmonės buvo pakankamai dosnūs, o jų administracija ir Amerikos kariuomenė sunkiai dirbo, kad padėtų Ukrainai“, – sakė jis, pakeldamas balsą. „Ir Zelenskis galėtų parodyti šiek tiek daugiau dėkingumo“, – praneša televizijos kanalas NBCnews.

Administracijos pareigūnai taip pat informavo, jog J.Bideno ir V.Zelenskio santykiai po šio pokalbio pagerėjo, o V.Zelenskis viešai padėkojo ir pagyrė JAV už dosnią pagalbą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas