Sumanus Rusijos okupanto planas neišdegė: nutekėjęs vaizdo įrašas atskleidžia, kuo baigėsi bandymas susprogdinti Ukrainos karius (Video)

NV.UA

2022-11-04, 08:30

0 komentarų

Rusijos okupantas bandė apsimesti pasiduodančiu į nelaisvę, kad galėtų susprogdinti Ukrainos karius. Kaip viskas vyko žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Sumanus Rusijos okupanto planas neišdegė: nutekėjęs vaizdo įrašas atskleidžia, kuo baigėsi bandymas susprogdinti Ukrainos karius (Video)

Iš Ukrainos fronto pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Rusijos karys manė, jog sugalvojo itin gudrų planą. Vienas iš pasiduodančių Rusijos okupantų ketino susprogdinti Ukrainos karius, tačiau viskas įvyko visiškai kitaip nei buvo planuota.

Vaizdo įraše galima matyti kaip keletas Rusijos karių pasiduoda norėdami išsaugoti savo gyvybes, tačiau vienas iš Rusijos karių ketina mesti granatą į ukrainiečius. Laimei, Ukrainos kariai laiku pastebėjo okupanto ketinimus ir atidengė ugnį, granata sprogo jau po paleistų šūvių.

„Ką tu darai?“,- išsigandę jo bendrininkai šaukė rusui, tačiau tuo metu jis jau buvo miręs.

Filmuota medžiaga iš 25-osios atskiros Sičeslavo oro desantininkų brigados.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas