Dovana, kuria apsidžiaus kiekvienas vaikas ir ne tik: fantastišką delninį žaidimų kompiuterių dabar galima įsigyti už mažiau nei 95 eurus, galėsite mėgautis žaidimų gausa

Partnerio turinys

2024-03-30, 14:55

0 komentarų

Žaidimų kompiuterių populiarumas auga, tačiau tokių įrenginių kaina yra ganėtinai aukšta. Nemažo susidomėjimo sulaukia ir delniniai kompiuteriai, kurių kainos yra kiek žemesnės, o jais patogiai gali naudotis ir jaunesni žaidimų gerbėjai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dovana, kuria apsidžiaus kiekvienas vaikas ir ne tik: fantastišką delninį žaidimų kompiuterių dabar galima įsigyti už mažiau nei 95 eurus, galėsite mėgautis žaidimų gausa

Vaikai dažnai yra nemaža mūsų finansinių išlaidų dalis – įvairūs žaislai, reikmenys mokyklai ir pan. Tačiau norint jaunuosius žaidimų gerbėjus aprūpinti puikia technika – nebūtina išleisti šimtus eurų. Šiandien turime pasiūlymą tiems, kurie ieško delninio žaidimų kompiuterio savo mažiesiems.

Mūsų partnerių „Cafago“ internetinėje parduotuvėje galima įsigyti „Powkiddy X55“ delninį žaidimų kompiuterį, kuris parduodamas vos už 92,99 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog šis įrenginys pirkėjus pasieks su 128 GB atminties kortele.

Kaip galite matyti, „Powkiddy X55“ savo dizainu yra labai panaši į daugelį kitokių tokio tipo įrenginių, o pirkėjai gali rinktis iš dviejų skirtingų spalvų – tai juodos arba mėlynos. Delninis žaidimų kompiuteris aprūpintas 5,5 colių įstrižainės HD raiškos ekranu, o aplink jį sumontuoti visi reikiami mygtukai ir svirtelės.

Įrenginys naudoja atvirojo kodo sistemą, kas leis laisvai rinktis ir perjungti sistemas pagal esamus poreikius, o naudojimasis taps itin lankstus. „Powkiddy X55“ palaiko įvairius simuliatorius bei emuliatorius, o tarp jų - CPS, FBA, FC, GB, GBA, GBC, NEOGEO, SFC, MD,PS , N64, PSP. Tai reiškia, jog galėsite mėgautis pačiais įvairiausiais žaidimais.

„Powkiddy X55“ veikia su „Rock-chips RK3566“ procesoriumi bei turi 2 GB operatyviosios (RAM) atminties, o čia naudojama „ARM Mali-G52“ vaizdo plokštė. Delninio įrenginio veikimą palaiko 4 000 mAh talpos baterija, o pilno įkrovimo turėtų užtekti maždaug keturioms valandoms. Verta paminėti, jog čia galima patalpinti net 2 atminties korteles, kas leis įsirašyti daugiau nei 10 tūkst. žaidimų.

Delninis žaidimų kompiuteris taip pat turi ir ausinių lizdą, HDMI jungtį bei palaiko „Bluetooth“ ir „Wi-Fi“ ryšio technologijas. Visos šios savybės leis prijungti ne tik ausines, tačiau ir perkelti vaizdą iš ekrano į didžiulį televizorių, o žaidžiant žaidimus galėsite prisijungti ir prie interneto.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas