„Ninkear Laptop A15 Plus“ nešiojamas kompiuteris dabar parduodamas už itin žemą kainą: aukštos klasės specifikacijos už mažiau nei 435 eurus

Partnerio turinys

2024-03-18, 07:45

0 komentarų

Niekam ne paslaptis, jog patogiausias būdas atlikti įvairiausius darbus – naudojantis nešiojamu kompiuteriu. Pradedant nuo laisvalaikio, baigiant darbiniais ar mokslo įpročiais – kompiuteris yra vienas svarbiausių komponentų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Ninkear Laptop A15 Plus“ nešiojamas kompiuteris dabar parduodamas už itin žemą kainą: aukštos klasės specifikacijos už mažiau nei 435 eurus

Būtent dėl šių priežasčių rinkoje pastebimas ir išaugęs nešiojamų kompiuterių poreikis, o šiandien turime puikų pasiūlymą tiems, kurie ieško nebrangaus produkto.

Dabar internetinėje parduotuvėje „Gshopper“ galima įsigyti nebrangų modelį, kuris atitiks daugelio poreikius. „Ninkear Laptop A15 Plus” kaina šiuo metu siekia vos 434,93 eurus, o norėdami pasinaudoti tokiu pasiūlymu - spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo gshopper50.

Ninkear Laptop A15 Plus 15.6-inch

[EU] Ninkear Laptop A15 Plus 15.6-inch

Kaina: 434.93€

Pasiūlymas nebegalioja

Čia naudojamas 15,6 colių įstrižainės ekranas, turintis plonus rėmelius, kas leidžia šiam kompiuteriui atrodyti moderniai. Labai didelis jo privalumas yra kokybiška ir šviesi IPS technologijos matrica, kuri paplūdimyje užtikrins pakankamą šviesumą ir puikius matymo kampus. Tuo metu Full HD rezoliucija leis filmams ekrane atrodyti ryškiai ir patraukliai.

Kas slepiasi po šio grakštuolio gaubtu? Aštuonių branduolių „Ryzen 7 5700U” lustas, kurio taktinis dažnis varijuoja nuo 1,80 iki 4,30 GHz. Tai leidžia kompiuteriui veikti sklandžiai, o visų svarbiausia - naudoti mažai energijos, kas ypač aktualu gulinti paplūdimyje ir neturint išorinio maitinimo šaltinio.

Džiugu, kad bendrovė nusprendė nepataupyti ir pasirinko ne atgyvenusį kietąjį diską, o gerokai greitesnį SSD sprendimą, kuris leis įrenginiui veikti dar sklandžiau. Na, o kad filmams vietos nepritruktų, čia jos idealiai tiek, kiek reikia – 512 TB. Tuo metu operatyviosios atminties (RAM) taip pat nestigs - čia jos visi 16 GB.

Iš malonių dalykų galima dar paminėti įdiegtą „Windows 11” operacinę sistemą ir dviejų dažnių Wi-Fi palaikymą, padėsiantį džiaugtis geresne interneto sparta ir greitesniu failų atsisiuntimu. Paskutinis teigiamas „Ninkear Laptop A15 Plus” aspektas - puiki baterijos ištvermė. Šis nešiojamas kompiuteris aprūpintas 9 000 mAh talpos akumuliatoriumi su 69,3W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas