Turime atsisėsti verčiantį pasiūlymą – stilingas ir puikia baterija aprūpintas nešiojamas kompiuteris už mažiau nei 300€

Partnerio turinys

2023-04-16, 08:09

0 komentarų

Patogiausias būdas atlikti įvairiausius darbus – naudojantis nešiojamu kompiuteriu. Pradedant nuo laisvalaikio, baigiant darbiniais ar mokslo įpročiais – kompiuteris yra vienas svarbiausių komponentų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Turime atsisėsti verčiantį pasiūlymą – stilingas ir puikia baterija aprūpintas nešiojamas kompiuteris už mažiau nei 300€

Būtent dėl šių priežasčių rinkoje pastebimas ir išaugęs nešiojamų kompiuterių poreikis, o šiandien turime puikų pasiūlymą tiems, kurie ieško nebrangaus produkto. Dabar internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ galima įsigyti itin pigų modelį, kuris atitiks daugelio poreikius.

„ALLDOCUBE GTBook 15“ nešiojamas kompiuteris su 256 GB SSD

  • Standartinė kaina: 290,18 eurų;
  • Nuolaidos kodas: 7GIHX1AQ
  • Kaina su nuolaida: 262,10 eurų;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

„ALLDOCUBE GTBook 15“ nešiojamas kompiuteris su 512 GB SSD

  • Standartinė kaina: 304,59 eurų;
  • Nuolaidos kodas: GKB23EARTH
  • Kaina su nuolaida: 286,62 eurų;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Verta pastebėti, kad visi perkantys gaus dovanų. „Geekbuying“ kiekvienam įsigijusiam ši nešiojamą kompiuterį nemokamai pridės klaviatūros valymo rinkinį. Pardavėjas taip pat pasirūpins visais reikiamais mokesčiais, todėl pirkėjas neturės sukti dėl papildomų išlaidų.

Vienas smagiausių dalykų, kuriais gali pasigirti „ALLDOCUBE GTBook 15”, yra metalinis korpusas. Gamintojui kažkokiu magišku būdu už tokią nedidelę kainą pavyko pasirinkti premium kokybės medžiagas ir išlaužti stebėtinai dailias linijas.

Antras svarbus aspektas – 15,6 colių įstrižainės ekranas, turintis plonus rėmelius, kas leidžia šiam kompiuteriui atrodyti moderniai. Labai didelis jo privalumas yra kokybiška ir šviesi IPS technologijos matrica, kuri paplūdimyje užtikrins pakankamą šviesumą ir puikius matymo kampus. Tuo metu Full HD rezoliucija leis filmams ekrane atrodyti ryškiai ir patraukliai.

Kas slepiasi po šio grakštuolio gaubtu? Dviejų branduolių „Intel N5100” lustas, kurio taktinis dažnis varijuoja nuo 1,1 iki 2,8 GHz. Tai leidžia kompiuteriui veikti sklandžiai, o visų svarbiausia - naudoti mažai energijos, kas ypač aktualu gulinti paplūdimyje ir neturint išorinio maitinimo šaltinio.

Džiugu, kad bendrovė nusprendė nepataupyti ir pasirinko ne atgyvenusį kietąjį diską, o gerokai greitesnį SSD SATA3 2280 sprendimą, kuris leis įrenginiui veikti dar sklandžiau. Na, o kad filmams vietos nepritruktų, čia jos idealiai tiek, kiek reikia – 256 GB arba 512 GB. Tuo metu operatyviosios atminties (RAM) taip pat nestigs - čia jos visi 12 GB.

Iš malonių dalykų galima dar paminėti įdiegtą „Windows 11” operacinę sistemą ir dviejų dažnių Wi-Fi palaikymą, padėsiantį džiaugtis geresne interneto sparta ir greitesniu failų atsisiuntimu. Paskutinis teigiamas „ ALLDOCUBE GTBook 15” aspektas - puiki baterijos ištvermė. Šis nešiojamas kompiuteris aprūpintas 10 000 mAh talpos akumuliatoriumi su 36W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas