AMD vadovams tai tikrai nepatiks: internete pasirodė dar neišleistų produktų kainos

MiTech.lt

2022-12-12, 09:45

0 komentarų

Iki „Radeon RX 7900“ serijos išleidimo liko vos viena diena. Tuo tarpu interneto mažmenininkai, tokie kaip „Amazon“, jau dabar, yra pasirengę artėjančiam pristatymui. Svarbu tai, kad mažmenininkai į sąrašą įtraukia jau ne tik AMD gamyklinio dizaino vaizdo plokštes.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
AMD vadovams tai tikrai nepatiks: internete pasirodė dar neišleistų produktų kainos

Būsimasis „XFX Speedster MERC 310“ modelis buvo pasirodęs „Amazon“ su kaina ir išleidimo data. Šios informacijos mažmenininkas nebeteikia, tačiau ji buvo užfiksuota.

Remiantis šia informacija, „RX 7900XTX“ kainuos 1099 USD, t. y. 100 USD daugiau nei AMD rekomenduojama kaina. Silpnesnis „RX 7900 XT“ modelis gauna 80 dolerių didesnę kainą, nei AMD prašo už savo gamyklinius modelius. Ši plokštė kainuotų 979 JAV dolerius.

Kad ir kaip ten būtų, abi šio vaizdo plokštės vis tiek būtų gerokai pigesnės už „Amazon“ ir daugelio kitų mažmenininkų šiuo metu parduodamus RTX 4080 modelius. Tai yra mažiausiai 380 dolerių skirtumas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas