„Evnia“ pristato naują monitorių su daugybe privalumų: su naujuoju žaidimų monitoriumi realybė atrodys tarsi žaidimas

Pranešimas spaudai

2023-02-21, 06:35

0 komentarų

Į žaidimų pasaulį atvyko inovacijos, o kartu su jomis - ir naujas „Philips" prekės ženklas „Evnia“, kurio tikslas - žaismingos, novatoriškos ir draugiškos aplinkos kūrimas žaidimų pramonėje. Su „Philips Evnia 42M2N8900“ monitoriumi šis prekinis ženklas ne tik atneša inovatyvų gaminį į žaidimų sektorių, bet ir inicijuoja pozityvius pokyčius žaidėjų bendruomenėje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Evnia“ pristato naują monitorių su daugybe privalumų: su naujuoju žaidimų monitoriumi realybė atrodys tarsi žaidimas

Teigiami pokyčiai - toli gražu ne viskas, ką siūlo „Evnia“. Naujasis monitorius priklauso „Evnia 8000“ serijai, aukščiausiai „Evnia" produktų kategorijai, kuri pasižymi neprilygstamomis funkcijomis, užtikrinančiomis visapusišką žaidimų patirtį. Tai - ir 10 bitų ekranas, užtikrinantis sklandesnius perėjimus tarp spalvų, ir įspūdingai sodrų kontrastą kurianti OLED technologija, ir 138 Hz dažnis, veiksmo scenoms suteikiantis sklandumo, ir 0,1 ms atsako laikas, ir DTS garsas, ir „UltraClear“ 4K UHD (3840x2160) raiška, atsakinga už tiksliausią įmanomą vaizdą. Be to, naujasis monitorius pasižymi 42 colių įstrižaine, visose keturiose pusėse turi ploną rėmelį, turi integruotą KVM jungiklį, leidžiantį lengvai valdyti du kompiuterius, USB-C lizdą ir ergonomišką reguliuojamo aukščio stovą.

„Ambiglow“ foninis apšvietimas, kuriuo pasižymi visi naujausi „Evnia 8000“ serijos monitoriai ir kuris yra išskirtinis „Philips“ prekės ženklo bruožas, yra ir „Philips Evnia 42M2N8900“ monitoriuje. Trys pagrindinės „Philips Evnia 42M2N8900“ savybės, leidžiančios šiam monitoriui išsiskirti iš minios, yra 138 Hz dažnis, trumpas įvesties signalų vėlavimo laikas ir OLED ekranas. Šios savybės užtikrina sklandų žaidimą ir ryškų vaizdą.

„Labai džiaugiuosi galėdama pranešti apie naujo „Philips Evnia“ modelio pasirodymą rinkoje. Tikimės, kad šis „Evnia“ gaminys pritrenks jus spalvomis“, - sakė Xeni Bairaktari, „Philips“ monitorių ir IT priedų pasaulinės rinkodaros vadovė. „Šalia neįtikėtinos žaidimo spartos šis modelis pasižymi ir tikroviškais vaizdais. Naujos OLED technologijos dėka žaidėjai gali įsijausti į ryškių spalvų ir įspūdingo kontrasto kupiną žaidimų pasaulį.“

Žaidimo patirtis, peržengianti inovacijų ribas

Vienas iš naujosios „Evnia 8000“ serijos tikslų - žaisti už inovacijų ribų, o OLED technologija būtent tai ir atlieka. „Philips Evnia 42M2N8900“ turi didelį 42″ ekraną, pasižymintį ryškiu vaizdu bei sodriomis spalvomis, greitesniu žaidimu ir išskirtine „Philips Evnia“ siūloma savybe „Ambiglow“, kuri savo kvapą gniaužiančiomis funkcijomis sužavės įvairiausius žaidėjus.

Naujuoju monitoriumi, pasižyminčiu inovatyviomis funkcijomis ir elegantišku, draugišku dizainu, „Philips Evnia“ siekia į žaidimų sceną įnešti naują požiūrį ir galbūt šiek tiek daugiau įtraukties.

„Philips Evnia 42M2N8900“ prekybos vietas pasieks vasarį ir kainuos 1699 EUR. Nuo birželio mėnesio bus galima įsigyti ir priedų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas