Karščiausios metų naujienos pristatymas – jau netrukus: „Asus“ ruošiasi netikėto produkto pristatymui

Arnas Balčiūnas

2023-04-21, 07:46

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Asus“ šį mėnesį visus nustebino pademonstruodama „ROG Ally“ žaidimų konsolę, kurioje bus galima žaisti „Windows“ operacinei sistemai skirtus žaidimus. Tai sukėlė didžiulį žaidimų entuziastų susidomėjimo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Karščiausios metų naujienos pristatymas – jau netrukus: „Asus“ ruošiasi netikėto produkto pristatymui

Nors iš pradžių buvo galvota, jog tai yra balandžio 1 dienos pokštas, tačiau taip nėra. „Asus“ jau kuris laikas anonsuoja naująjį „Asus ROG Ally“ įrenginį, o oficialus jo pristatymas turėtų įvykti jau netrukus. Negana to, aiškėja, ši nešiojama žaidimų konsolė bus prieinama pasaulinėje rinkoje, įskaitant ir į Europą.

Kaip bebūtų, „Asus“ nėra atskleidę kokiomis savybėmis pasižymės naujasis produktas, tačiau internete apie galimas „ROG Ally“ konsolės savybes šnekama jau kuris laikas. Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad „ROG Ally“ turės 7 colių colių įstrižainės ekraną su Full HD raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Įrenginys turi tam tikro tipo AMD Zen4 ir RDNA3 CPU + GPU sprendimus. Tai gali būti panašu į „Ryzen 7040U“, tačiau tai gali būti tik spekuliacijos. Linus iš „Linus Tech Tips“ patvirtino, kad „Ally“ viduje esantis specializuotas silicio elementas gali pasiekti net dvigubai didesnį našumo lygį nei „Valve Steam Deck“ su tuo pačiu 35W galios suvartojimu ir turėtų galimybę pasiekti 50 proc. geresnę kadrų spartą 15W galios režime.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „Asus ROG Ally“ bus 28,0 x 11,3 x 3,9 cm ir svers 608 gramus, o tai yra gerokai lengvesnis bei kompaktiškesnis variantas nei „Steam Deck“. Taip pat žinome, kad „Ally“ veikia su „Windows 11“ operacinės sistemos versija su tam tikromis „Asus“ modifikacijomis.

Deja, tačiau iki šiol nėra žinoma kiek galėtų kainuoti šis „Asus“ šedevras. Kaip bebūtų, kadangi jo pristatymas planuojamas jau artimiausiu metu – tokia informacija taip pat turėtų paaiškėti jau neilgai trukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas