Kinijoje pristatytas itin lengvas ir plonas nešiojamas kompiuteris: „Tecno“ pasiūlys aukštos raiškos ekraną, galingą „Intel“ procesorių ir talpią bateriją

Kinijos kompanija „Tecno“ pirmąjį savo nešiojamą kompiuterį pristatė dar rugsėjį, kuomet dalyvavo Berlyne vykusioje IFA technologijų parodoje. Ir ties tuo sustoti neketina, mat dabar pademonstravo dar vieną naujieną.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinijoje pristatytas itin lengvas ir plonas nešiojamas kompiuteris: „Tecno“ pasiūlys aukštos raiškos ekraną, galingą „Intel“ procesorių ir talpią bateriją

„Tecno“ pademonstravo premium klasės produktą – tai „Tecno MegaBook S1“, kuris yra itin plonas ir lengvas, o jo storis siekia vos 13,55 mm, svoris – tik 1,35 kilogramo. Atsižvelgiant į tai, kad šis kompiuteris aprūpintas 15,6 colių įstrižainės ekranu – tai itin maži skaičiai, o prie to prisideda ir itin tvirtas magnio lydinio korpusas.

Kaip jau minėjome, „MegaBook S1“ aprūpintas 15,6 colių įstrižainės ekranu su 3.2K raiška bei 16:10 kraštinių santykiu. Tai yra ypač aukštos kokybės skydelis su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 100 proc. sRGB spalvų gamos padengimu. Verta paminėti ir tai, jog maksimalus ryškumas siekia 450 nitų.

Pirmasis bendrovės nešiojamas kompiuteris „MegaBook T1“ buvo pagamintas prieš keletą mėnesių, o jame veikė 11 kartos „Intel“ procesoriaus. S1 yra patobulintas variantas ir turi 12 kartos „Core i7 procesorių“ (35W TDP) su dvigubais aušintuvais. Skelbiama, jog pirkėjai vidinę talpą galės pasirinkti tarp 512 GB ir 1 TB PCIe 4.0 SSD, o operatyvioji (RAM) atmintis sieks 16 GB (LPDDR5).

Nepaisant mažo svorio, šis nešiojamas kompiuteris turi talpią 70 Wh baterija. Įkrovimui jis naudoja vieną iš dviejų esančių USB-C lizdų ir 65 W įkroviklį. Verta paminėti ir tai, jog kompiuteris turi du USB-A lizdus ir pilno dydžio HDMI, 3.5 mm ausiniu lizdą ir microSD kortelių skaitytuvą.

„Tecno MegaBook S1“ yra ypač plonas ir lengvas 15,6 colių nešiojamas kompiuteris, kuris parduodamas su jau įdiegta „Windows 11“ operacine sistema, papildomai turintis specialių „Tecno“ funkcijų. Pavyzdžiui, yra NFS funkcija, kuri leidžia greitai prijungti „Tecno“ telefoną ir stebėti jo ekraną per kompiuterį, naudojant „OneLeap“ funkciją.

Aštrus, teisingai spalvas atkuriantis ekrano dizainas žada neįtikėtiną multimedijos patirti, o garsiakalbiai taip pat nenuvils. „Tecno“ į naująjį savo produktą sugebėjo sutalpinti 6 garsiakalbius ir pridėjo „DTS:X Ultra“ palaikymą. Kompiuteris turi du mikrofonus su dirbtinio intelekto palaikomu, foninio triukšmo slopinimui skambučiams. Įdiegta kamera taip pat yra išmani ir palaikoma dirbtinio intelekto, gebanti aptikti kai kažkas žiūri jums per petį ir automatiškai užtemdanti ekraną.

Skelbiama, jog naujasis „Tecno MegaBook S1“ kainuos nuo 1 425 eurų už variantą su 512 GB vidinės atminties. Norintiems talpesnio modelio – 1 TB versija bus parduodama už 1520 eurus.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas