„Microsoft Build“ pristato technologiją, iš naujo apibrėžiančią tai, kas yra įmanoma

Ką tik įvykusioje kasmetinėje konferencijoje programuotojams „Microsoft Build“ buvo pristatyta daugybė revoliucinių pasiekimų technologijose.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Microsoft Build“ pristato technologiją, iš naujo apibrėžiančią tai, kas yra įmanoma

Daug dėmesio skyrusi dirbtiniam intelektui (DI), „Microsoft“ pademonstravo, kaip DI keičia darbo ateitį ir pertvarko kūrimo ir bendradarbiavimo būdus.

Konferencija vyko gyvai ir internetu, o pranešėjai Satya Nadella, Kevin Scott, Scottas Guthrie, Rajesh Jha ir Panos Panay pristatė programuotojams geriausias „Microsoft“ platformas ir nuolat tobulinamus įrankius bei paslaugas ateičiai.

Šių metų „Microsoft Build“ konferencijoje buvo pristatyti įvairios naujos paslaugos ir produktai, apimantys „Azure AI“, „Azure Machine Learning“, „Windows 11“ ir „Bing“.

Konferencija prasidėjo akcentuojant svarbius pasiekimus dirbtinio intelekto srityje. Daugiausia dėmesio buvo skirta „Microsoft“ partnerystei su „OpenAI“, pabrėžiant įsipareigojimą spartinti dirbtinio intelekto pasiekimus ir užtikrinti plačią jo naudos sklaidą visame pasaulyje.

Visiškai naujos, dirbtiniu intelektu paremtos paieškos sistemos „Bing“ ir naršyklės „Edge“ pristatymas dar labiau pabrėžė „Microsoft“ įsipareigojimą iš esmės pakeisti didžiausią pasaulyje programinės įrangos kategoriją – paiešką.

Remdamasi šiais laimėjimais, „Microsoft“ paskelbė keletą svarbių pokyčių, formuosiančių dirbtinio intelekto panaudojimą:

  • „Azure OpenAI“ paslauga. Pristatytas didesnis „Azure OpenAI Service“ prieinamumas, užtikrinantis geresnį „ChatGPT“ ir novatoriško „OpenAI“ GPT-4 modelio palaikymą. Kūrėjai dabar gali naudotis pažangesnėmis dirbtinio intelekto galimybėmis, suteikiančiomis jiems galimybę kurti novatoriškus sprendimus.

  • Kopilotai ir įskiepiai. Kopilotai, paremti plačiais kalbos modeliais, tokiais kaip GPT-4, padeda naudotojams atlikti sudėtingas užduotis.

  • Bendra įskiepių platforma. „Microsoft“ patvirtino atvirą įskiepių standartą, leidžiantį užtikrinti įvairių kopilotų, įskaitant „ChatGPT“, „Bing“, „Dynamics 365 Copilot“ ir „Microsoft 365 Copilot“, sąveiką.

  • Bing“ įskiepių ekosistema. „Bing“ išplėtė įskiepių palaikymą, bendradarbiaudama su tokiomis žinomomis platformomis kaip „OpenTable“, „Wolfram Alpha“, „Expedia“, „Instacart“, „Kayak“, „Klarna“, „Redfin“ ir „Zillow“.

Konferencijoje buvo pabrėžtos dvi pagrindinės sąvokos: kopilotai ir įskiepiai. Be to, „Microsoft“ įsipareigojimas skatinti bendradarbiavimą ir plėsti dirbtinio intelekto ekosistemą buvo pademonstruotas priimant atvirą įskiepių standartą ir pristatant visas „Bing“ galimybes. Vienas iš svarbiausių akcentų buvo „Azure OpenAI Service“ integracija su „Bing“ paieškos galimybėmis. Ši integracija leidžia „Bing“ naudotis pažangiais DI modeliais, tokiais kaip GPT-4, leidžiančiais geriau suprasti natūralią kalbą ir vykdyti kontekstinę paiešką.

Be to, „Bing“ pristatė naują funkciją „Bing Assist“, paremtą pokalbių dirbtinio intelekto technologija. Dar vienas svarbus „Bing“ patobulinimas – „Microsoft Graph“ integracija. Be šių patobulinimų, „Bing“ padarė didelę pažangą vizualinės paieškos galimybių srityje. Dabar „Bing Visual Search“ siūlo patobulintą objektų atpažinimą ir suteikia vizualinį supratimą, leidžiantį naudotojams ieškoti konkrečių objektų ar elementų paveikslėliuose.

Savo sėkmės raktu „Microsoft“ laiko tolesnę technologijų plėtrą ir naujų galimybių paiešką, siekiant kurti pažangesnę bei įtraukesnę ateitį visiems.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas