„Microsoft“ ir vėl sukėlė papildomų problemų „Windows“ vartotojams: atnaujinimas įtakoja netikėtus sutrikimus, bendrovė sprendžia iškilusias bėdas

MiTech.lt

2024-03-01, 11:45

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ ir vėl sukėlė papildomų problemų „Windows“ vartotojams: atnaujinimas įtakoja netikėtus sutrikimus, bendrovė sprendžia iškilusias bėdas

Vasario 13 d. „Microsoft“ išleido „Windows 11“ atnaujinimą (KB5034765). Į pataisymą įtraukti su saugumu nesusiję „Windows 11 22H2“ ir „23H2“ patobulinimai. Tačiau atnaujinimas taip pat sukelia netikėtų problemų neapibrėžtam naudotojų skaičiui, todėl „Microsoft“ oficialiai pripažino šią problemą.

Naudotojai jau buvo apgailestavę dėl pataisos būklės po to, kai susidūrė su įvairiomis problemomis, įskaitant staigų užduočių juostos dingimą ir netikėtus „File Explorer“ sutrikimus. Kai kurie taip pat skundėsi, kad įdiegus atnaujinimą pablogėjo našumas.

Dar kiti „Windows 11“ naudotojai pranešė apie nesėkmes atsisiunčiant ar diegiant. Diegimo procedūra nustodavo reaguoti ties 96 proc. ir išmesdavo klaidą „0x800F0922“ su užrašu, kad „kažkas nepavyko taip, kaip planuota“. Tada „Windows Update“ pradėdavo atšaukti pakeitimus ir grąžindavo sistemą į ankstesnę darbinę būseną. „Microsoft“ pripažino šią naujausią problemą, paaiškindama, kad kūrėjai dirba prie tinkamo klaidos sprendimo.

Laukdami pataisos, kuri ištaisys dar vieną nepavykusį atnaujinimą, „Windows 11“ naudotojai gali pabandyti išvengti klaidos ištrindami paslėptą aplanką „C:\$WinREAgent“ ir iš naujo paleisdami „KB5034765“ atnaujinimą. Tada diegimo procesas turėtų būti sėkmingas, teigia „Microsoft“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas