„Microsoft“ ketina nustebinti „Edge“ naudotojus: ruošiamasi pasiūlyti galimybę išjungti nereikalingas funkcijas

„Microsoft“ testuoja naują savo naršyklės funkciją, kuri nudžiugins daugelį vartotojų. Bendrovė nori leisti klientams išjungti neesmines „Edge“ interneto naršyklės dalis, kad ji veiktų sparčiau ir būtų ne tokia netvarkinga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ ketina nustebinti „Edge“ naudotojus: ruošiamasi pasiūlyti galimybę išjungti nereikalingas funkcijas

Galimybė įjungti arba išjungti įvairias „Microsoft Edge“ funkcijas suteikiama kai kuriems vartotojam, kurie turi galimybę testuoti bandomąsias naršyklės versijas, kaip vadinamojo „Valdomo funkcijų išleidimo“ dalis. Gavę laimingąjį bilietą gali išjungti pasirenkamus komponentus pereidami į „Nustatymai“ > „Pasirinktinės funkcijos“ arba pasinaudodami nuoroda „ edge://settings/optionalFeatures“.

Trumpai tariant, pasirenkamos „Microsoft Edge“ funkcijos veikia taip pat, kaip ir „Windows 10“ ir „Windows 11“. Štai kaip „Microsoft“ apibūdina naujausią papildymą:

„Microsoft Edge“ dabar leidžia išjungti pasirenkamas naršyklės funkcijas, kad naršymas būtų kuo įmanoma spartesnis. Išjungtos funkcijos lieka pasiekiamos, tačiau norint jas įjungti, reikės atsisiųsti nedidelį duomenų paketą.

Daugelis žmonių skundėsi, kad „Microsoft“ kažkada buvusią padorią ir greitą naršyklę pavertė išpūsta reklamų prikimšta programa, todėl naujoji „Pasirinktinių funkcijų“ nustatymų skiltis patiks daugeliui vartotojų, kurie nėra patenkinti abejotinomis funkcijomis, pavyzdžiui, integruotais žaidimais.

Tai ženklas, kad „Microsoft“ kreipia dėmesį į vartotojų atsiliepimus ir nori suteikti geresnę patirtį. Žinoma, dar reikia pamatyti, kokias funkcijas galima bus pašalinti, bet bent jau dabar reikalai juda tinkama linkme.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas