„Microsoft“ ruošiasi naujų produktų pristatymui: debiutuos ne tik nauji kompiuteriai, bet ir bus paskelbta apie naujas „Windows 11“ galimybes

Arnas Balčiūnas

2024-03-14, 07:46

0 komentarų

Internete jau kuris laikas sklandė kalbos apie „Microsoft“ planus pristatyti naujus „Surface“ įrenginius, o dabar gamintojas tai patvirtino oficialiai. JAV technologijos bendrovės atstovai patvirtino, jog kovo 21 dieną bus surengta spaudos konferencija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ ruošiasi naujų produktų pristatymui: debiutuos ne tik nauji kompiuteriai, bet ir bus paskelbta apie naujas „Windows 11“ galimybes

„Microsoft“ renginio metu planuoja pristatyti naujausius dirbtinio intelekto sprendimus su „Copilot“, o taip pat ir „Windows“ bei „Surface“ naujienas. Tai reiškia, jog bendrovė ketina ne tik pristatyti naujus įrenginius, tačiau turėtų paskelbti ir apie programinės įrangos naujienas.

Neoficialiais duomenimis, „Microsoft“ turėtų pristatyti naująjį „Surface Pro 10“ modelį su „intel“ ir ARM lustais bei OLED ekranu. Renginio metu debiutuos ir „Microsoft Surface Laptop 6“ nešiojamas kompiuteris, kuris turės siauresnius ekrano rėmelius, daugiau USB-C jungčių ir „Snapdragon Elite“ lustą.

Kalbant apie programinę įrangą, „Microsoft“ turėtų paskelbti naujienas apie naujas dirbtinio intelekto galimybes „Windows 11“ operacinėje sistemoje ir įrenginius su naujausia technine įranga ir specialiais NPU. Kalbama, kad platforma gaus ir „AI Explorer“, kuris turėtų naudoti įrenginyje esantį apdorojimą, kad padėtų jums sekti savo darbą ir greitai gauti reikiamą informaciją.

Šios dirbtiniu intelektu paremtos funkcijos vartotojus pasieks antroje šių metų pusėje. Nors kai kurios dirbtinio intelekto galimybės dabar prieinamos visiems naudotojams, galite tikėtis, kad kai kurios naujos funkcijos veiks tik su naujesne „Intel“, „Qualcomm“ ir AMD technine įranga.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas