„Microsoft“ žaidžia su „Windows 10“ naudotojų kantrybe: paskutinio atnaujinimo aprašymas nežada nieko gero, sužinokite, ką vėl sumąstė gamintojas

Technews.lt

2024-04-24, 13:00

0 komentarų

„Microsoft“ ir vėl vargins „Windows 10“ naudotojus, bent toks įspūdis susidaro iš naujausio atnaujinimo („Windows 10“ 19045.4353) aprašymo. Pastabų skyriuje „Funkcijos ir patobulinimai“ atskleidžiama, kad į atnaujinimą įtraukti su paskyromis susiję „Microsoft“ paskyrų pranešimai „Windows 10“ programėlėje „Nustatymai“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ žaidžia su „Windows 10“ naudotojų kantrybe: paskutinio atnaujinimo aprašymas nežada nieko gero, sužinokite, ką vėl sumąstė gamintojas

Pridėtame tekste paaiškinama, kad „Microsoft“ paskyra suteikia keletą privalumų, pavyzdžiui, prijungia „Windows“ prie „Microsoft“ programų, sukuria visų jūsų duomenų atsarginę kopiją ir padeda tvarkyti prenumeratas. Ji taip pat padeda apsaugoti naudotojus nuo paskyros užblokavimo, rašo „Microsoft“.

Nors tai, ką sako „Microsoft““, yra tiesa ir yra kitų privalumų, įskaitant pamesto ar pavogto kompiuterio radimą ir kelių įrenginių sinchronizavimą, daugelis žmonių mieliau nesuteiktų „Microsoft“ (dar didesnės) prieigos prie savo asmeninių duomenų ir mieliau naudotųsi vietinėmis paskyromis. Vietinė paskyra taip pat užtikrina didesnį saugumą.

Gera žinia ta, kad šiuos pranešimus galima lengvai išjungti. Tiesiog eikite į Nustatymai > Privatumas ir saugumas > Bendrieji (Settings > Privacy & security > General) ir panaikinkite visų pranešimų žymėjimą.

Nepaisant to, kad „Microsoft“ skatina „Windows 10“ naudotojus pereiti prie „Windows 11“, pastaroji išlieka iki šiol populiariausia OS versija. „Statcounter“ pažymi, kad kovo mėn. pasaulinė „Windows 10“ naudotojų dalis išaugo, o jos įpėdinės dalis sumažėjo – šią tendenciją atspindi ir naujausia „Steam“ apklausa.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas