MWC 2024 metu pademonstruotas neįtikėtinų savybių nešiojamas kompiuteris: „Lenovo“ pristatė naujieną, kokios iki šiol nematė niekas

Lukas Snarskis

2024-02-27, 15:01 (atnaujinta 2024-02-27, 22:37)

0 komentarų

Technologijų paroda „Mobile World Congress“ kasmet sutraukia ne tik tūkstančius technologijų entuziastų, bet ir daugybę gamintojų, kurie siekia nustebinti susirinkusius. Per pirmąsias dienas buvo pristatyta nemažai naujų produktų, o savo pristatymą surengė ir „Lenovo“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
MWC 2024 metu pademonstruotas neįtikėtinų savybių nešiojamas kompiuteris: „Lenovo“ pristatė naujieną, kokios iki šiol nematė niekas

Skaidraus ekrano technologija, kadaise buvusi tik koncepcija, sparčiai artėja prie komercinio naudojimo. Dar 2010 metais „Samsung“ pademonstravo prototipą, tačiau didelės gamybos sąnaudos sutrukdė jį pasiūlyti pirkėjams. Tačiau naujausi pokyčiai rodo, kad padėtis keičiasi.

Barselonoje vykstančios parodos metu įspūdingą naujieną pademonstravo „Lenovo“ atstovai. Jau anksčiau buvo skelbiama, jog gamintojas ketina pristatyti permatomu ekranu aprūpintą nešiojamą kompiuterį, o dabar tokie gandai virto realybe. MWC 2024 oficialiai paskelbta apie naująjį „Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept“.

Koncepcinis nešiojamas kompiuteris aprūpintas 17,3 colių įstrižainės micro-LED ekranu be jokių rėmelių, kas reiškia, jog visa ši dalis yra vaizdui skirtas plotas. Deja, „Lenovo“ nenurodė, kada planuoja pasiūlyti skaidrų ekraną tikrame „ThinkBook“ nešiojamajame kompiuteryje.

Verta prisiminti ir tai, jog „Lenovo“ jau ne pirmąkart demonstruoja koncepcinį nešiojamą kompiuterį, tačiau vėliau nepateikia jokios informacijos. Analogiška situacija užfiksuota ir pernai, kuomet buvo pristatytas modelis su susukamu ekranu. Pasibaigus renginiui nebuvo pateikti jokios naujos informacijos ir pastarojo šedevro likimas išlieka neaiškus iki šiol.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas