Naujojo „Asus“ šedevro pristatymas – jau netrukus: aišku, kada įvyks pristatymas, kokios bus savybės ir kiek tai mums kainuos

Arnas Balčiūnas

2023-05-07, 11:31

0 komentarų

„Asus ROG Ally“ pradeda atrodyti kaip vienas įdomesnių delninių žaidimų įrenginių per ilgą laiką, o dabar jau turime gandų apie kainas ir prieinamumo informaciją Europos rinkai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujojo „Asus“ šedevro pristatymas – jau netrukus: aišku, kada įvyks pristatymas, kokios bus savybės ir kiek tai mums kainuos

„WinFuture“ gavo informacijos iš mažmenininko, teigiančio, kad „AMD Ryzen Z1 Extreme“ aprūpintas „ROG Ally“ su 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties Europoje kainuos 799 eurus. Skelbiama, kad prekybojs jis pasirodys jau birželio viduryje. Palyginimui, manoma, kad toks pats įrenginys JAV kainuos 700 JAV dolerių.

Tikėtina, kad vėliau pasirodys pigesnis „Ryzen Z1“ modelis, tačiau kol kas informacijos apie jo kainas nėra. Naujajame pranešime taip pat buvo pateikti keli išsamūs „ROG Ally“ atvaizdai, leidžiantys mums gerai apžiūrėti būsimą delninį kompiuterį iš visų pusių.

„Asus“ kompanijos atstovai patvirtino, kad „ROG Ally“ 7 colių ekranas suteikia 100 proc. sRGB spalvų erdvės aprėptį ir 99 proc. šviesos pralaidumą per DXC dangą, esančią ant viršutinio „Gorilla Glass Victus“ sluoksnio. Taip pat jie atskleidė, kad ekranas palaiko „AMD FreeSync“ su kintamu atnaujinimo dažniu (VRR), kas yra naujiena nešiojamų žaidimų įrenginių panelei.

Kompanijos atstovai dar nenurodė minimalaus panelės atnaujinimo dažnio, tačiau aukščiausia žyma sieks 120 Hz. Kaip aiškina „The Phawx“, „AMD FreeSync“ įtraukimas reiškia, kad „ROG Ally“ turi eDP ir originalią horizontaliąją panelę, kas žaidimų delniniuose kompiuteriuose išlieka retenybe, įskaitant ir „GPD Win 4“.

Taip pat, „Asus“ nurodo „ROG Ally“ baterijos veikimo laiką iki 8 valandų. Šis įrenginys taip pat pasiūlys „Wi-Fi 6E“, tačiau nebus galimybės pridėti SIM kortelės, kaip galima su „GPD Win 4“. Oficialus naujojo „ROG Ally“ pristatymas įvyks jau gegužės 11 dieną, 18:00 val. Lietuvos laiku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas